#

Türkiye

Tunceli’de koronavirüs vakası kalmadı

Tunceli Valiliği, il genelinde görülen 8 vakanın iyileşmesiyle birlikte Tunceli’de koronavirüs vakasının kalmadığın duyurdu.

Tunceli’de  koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi tamamlanan 8 hasta taburcu edildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Şu ana kadar Tunceli’de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu” denildi.

Tunceli’de koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedavisi tamamlanan 7 hastanın taburcu edilmesiyle il genelinde koronavirüs vakası olan 1 kişi kalmıştı. Valilik tarafından açıklanan son hastanında iyileşmesiyle birlikte Tunceli’de koronavirüs vakası kalmadığı bildirildi.


Vali Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte Kovid-19 testi pozitif olan 8 vaka tespit edildiğini belirtti.

“TABURCU OLAN HASTA SAYIMIZ 8 OLDU”

8 hastadan 7’sinin geçen haftalarda taburcu olduğunu hatırlatan Sonel, “Şu ana kadar Tunceli’de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu. Şükürler olsun. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Sonel, vatandaşlara evlerinde kalmaları çağrısında da bulundu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın