#

Magazin

“Haberler doğru, evleniyoruz!”

Yargı dizisinin yıldızı Pınar Deniz, iki yıldır meslektaşı Kaan Yıldırım ile doludizgin bir aşk yaşıyor. Son zamanlarda çiftin adı evlilikle birlikte anılmaya başladı. Kaan Yıldırım çıkan evlilik iddialarını magazincilere açıkladı. 

Ekranların en sevilen isimlerinden biri olan Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım’la olan ilişkisini 2022 yılının Temmuz ayında bir konsere el ele girerek duyurdu.

İlişkilerinde 2 yılı dolduran çift, bu süre zarfında sık sık sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla birbirlerine olan aşklarını gizlemeden yaşıyorlar.

Son olarak ise Pınar Deniz’in rol aldığı Yargı dizisinin sezon finalinin ardından tatile çıkan çift, önce Yunanistan ve İtalya’ya daha sonra da İngiltere’ye gittiler.

Bu tatil sırasında Pınar Deniz, sosyal medya hesabında mutluluk gözyaşlarıyla dolu bir fotoğrafı “İşte öyle bir şey” notuyla paylaştı. Bu paylaşım akıllara “Pınar Deniz Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi mi aldı?” sorusunu getirdi.

Pınar Deniz’in yaptığı paylaşımın ardından Kaan Yıldırım’ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf serisindeki dikkat çeken “yüzük” detayı evlilik iddialarını güçlendirdi.

Çiftin yakın çevresi çıkan haberleri doğrulamıştı ancak Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti bu konuda sessizliklerini korudu.

Bu sessizliği Kaan Yıldırım 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamayla bozdu. Kaan Yıldırım Pınar Deniz’le evlilik sorularına “Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz” diyerek evlilik müjdesini verdi.