#

Magazin

Erkan Petekkaya’nın acı günü

Ekranların sevilen yüzü Erkan Petekkaya babası Akın Petekkaya’yı kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu ‘Canım Babam Akın Petekkaya’yı bu sabah kaybettik’ dedi. Cenaze töreninin saatini ve yerini açıklayan ünlü oyuncu Allah’tan rahmet diledi. Babasının vefat haberinden sonra ise başarılı oyuncunun annesinin kaybetmeden önce aynı teşhisi aldığı ortaya çıktı.

Birçok başarılı projede yer alan Erkan Petekkaya’nın acı günü! Ünlü oyuncu babasını bu sabah kaybetti. Kahreden tesadüf ise yıllar önce annesinin de tıpkı babası gibi aynı teşhisi alması oldu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Petekkaya, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

“Canım Babam Akın Petekkaya’yı bu sabah kaybettik. Cenaze namazı Beykoz/Kavacık Görele Mahallesi Camisi’nde kılınacak.Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin…”

2019 yılında Alzheimer’a yakalanan annesi Şerife Petekkaya ve demans hastası olan babası Akın Petekkaya’nın tedavisiyle ilgilenebilmek için Altınoluk’tan ev alan ve İstanbul-Balıkesir arasında mekik dokuyan Erkan Petekkaya hafta sonlarını ailesiyle geçiriyordu.

ANNESİNİ ALZHEİMER’DAN KAYBETMİŞTİ 

2019 yılında annesini Alzheimer’dan kaybeden ünlü oyuncu, bu sefer babasını da Alzheimer’ın bir türü olan demans hastalığından kaybetti.

2022 yılında Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin’e röportaj veren Erkan Petekkaya’nın bir soruya verdiği cevap ise yürek sızlattı.

Alev Gürsoy Cimin’in ‘Para insanları değiştirir mi?’ sorusuna ünlü oyuncu ‘Beni değiştirmedi. Fazlası da zarar zaten. İnsanlığa faydan olacak. Çok paran varsa ihtiyacı olana dağıtacaksın. Ben yardımseverim, çok dağıtırım ama anlatmam, ayıptır. Para hastalıkta lazım. Annemi Alzheimer yüzünden kaybettim. O zaman gördüm paranın önemini’ yanıtını verdi.