#

Antalya

Ücretsiz servis hizmetine devam

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla ilçede eğitim gören lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor.

Belediye Başkanı Topaloğlu’nun talimatıyla gerçekleşen ücretsiz servis, öğrenciler ve aileleri tarafından takdirle karşılanıyor. Daha önce evlerinden alınıp okula, okuldan da evlerine güvenli şekilde taşınan lise öğrencileri, Kemer Belediye Meclisinde alınan karar sonrası okuldan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’na, kurs sonrası da evlerine ücretsiz şekilde taşınmaya başlandı.

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz şekilde üniversiteye hazırlık kursu alan öğrenciler, kendilerine ücretsiz servis imkanı sağlayan Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Öğrencilerden Kaan Kara, yaptığı açıklamada, Başkan Topaloğlu’nun kendilerine sağladığı ücretsiz servis imkanını çok beğendiğini belirterek, “Sadece servis değil, ücretsiz kitaplar, testler de sağlıyor. Başkanımız gerçekten çok cana yakın biri. Bizimle arkadaşıymış gibi konuşuyor ve kendisi gençmiş gibi davranıyor. Bize karşı çok saygılı ve onu çok seviyoruz. Dilerim ilerleyen zamanlarda da onu aramızda görebiliriz” dedi.

Öğrencilerden Turan Efe Dursun, “Başkanımız, evden okula, okuldan eve, okuldan kurs merkezine ve kurs merkezinden de eve güvenli şekilde gitmemizi sağlıyor. Kurs merkezinden sonra karanlık oluyor ama biz evimize güvenle gidiyoruz. Bu imkanlardan dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öğrencilerden Açelya Deniz Tur, “Başkanımız bizi eğitim konusunda çok destekliyor. Bu desteklerden dolayı çoğumuzun iyi bir yerlere geleceğini düşünüyorum. Zaten çoğumuz yükselişte. Kurs merkezine gelişimiz ve gidişimiz başkanımız sayesinde sağlanıyor. Ben bundan çok memnunum. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun bir süre başımızda kalmasını isterim” ifadelerini kullandı.