#

Afyonkarahisar

Sünnetci, hastane sınıfı ile görüştü

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Bölümünde yer alan hastane sınıfını ziyaret ederek öğrenciler ve veliler ile görüştü.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında, lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturulması, lösemili çocukların ve ailelerinin yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekilmesi ve onlara destek olunması amacı ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Bölümünde yer alan Hastane Sınıfımızı ziyaret ederek öğrenciler ve veliler görüştü.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Hastane Baş Müdürü Hatip Aydın, Onkoloji ve Hematoloji Sorumlusu Doç. Dr. İbrahim Eker, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman ve Okul Müdürü Mustafa Kutlu ziyaret sırasında Müdür Sünnetci’ye eşlik ederek Hastane Sınıfının eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretleri ve hediyeleri nedeniyle öğrenciler ve veliler memnuniyetlerini dile getirerek İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye teşekkürlerini iletti.