#

Tekirdağ

Polisten vatandaşa çok sert müdahale!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Silahtarağa Mahallesi’nde görgü tanıklarının iddialara göre evinin önünde oturan Dursun Gültaş’a devriye gezen polis ekiplerinin orantısız güç kullandı.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Silahtarağa Mahallesi‘nde görgü tanıklarının iddialara göre evinin önünde oturan Dursun Gültaş‘a devriye gezen polis ekiplerinin orantısız güç kullandı.

Gücünüz garibana mı yetiyor?#ÇORLU'dan skandal görüntü geldi!Dursun Gültaş. Aslen Sinoplu. Kendi halinde bir gariban….

Soner Çarpar paylaştı: 24 Mayıs 2020 Pazar

Polis’in kendisine “Şerefsizler içeriye girsenize” diye bağırmasıyla Gültaş’ın polise, “Bu üslup devletimizin polisine yakışmıyor” diye tepki gösterdi.

Polis “Kes sesini lan” diyerek Dursun Gültaş ve ailesine orantısız güç uygulamaya başladı.

Olayın büyümesiyle birlikte mahalleye kısa süre içerisinde çok sayıda polis ekipleri geldi. Görüntülerde 4 araçlık polis ekibinin tamamının aileye darp uyguladığı yer alıyor. Şiddete uğrayan kişi “Niye vuruyorsunuz bana,” diye polislere karşı koyma çalıştı.

Görüntüyü çeken kişi polislere “Hey, ne yapıyorsunuz o kadar ya” diye tepki gösterdi. Görüntü aldığı fark edilen vatandaşa olay yerindeki polis “Çekme, niye çekiyorsun?” diyerek bağırmaya başladı ve görüntüleri almak için polis ekipleri onunda bulunduğu noktaya gittiği iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan ve görüntülerin kısa sürede yayılmasıyla vatandaşlar “Polis devletimizin polisidir. Polisin bu davranışı kabul edilemez. Her daim polise, askere dua eden bu millete bu zulüm yapılmamalıdır” diye tepki gösterdi.