#

Genel

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir asker şehit oldu

Pençe-Kilit harekat bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Can’ın acı haberi memleketi Osmaniye’deki baba evine ulaştı.

Pençe-Kilit harekat bölgesinde görevli Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Can (21) bugün sabah saatlerinde arama tarama faaliyeti sırasında şehit düştü. Şehidin acı haberi memleketi Osmaniye’ye bağlı Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesi Karaçarlı Mahallesi’ndeki baba evine ulaştı.

Baba İlhan ile Anne Fatma Can’a acı haberi ilçe protokolü ile askeri yetkililer verdi. Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu baba evinde, çevre sakinleri de gelerek aileye destek olmaya çalıştı.

Öte yandan şehidin naaşının yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

MSB tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 24 Temmuz tarihinde keşif ve gözetleme faaliyeti icra eden unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu P. Söz. Er Mehmet Can şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın