#

Gündem

Otobüste yer verdiği yaşlı adamın hışmına uğradı

İstanbul’da otobüse binen yaşlı adama yer vermek için oğlunu oturduğu koltuktan kaldıran kadının çocuğunun ayağı yer verdiği yaşlı adamın beyaz pantolonuna çarpınca ortalık karıştı. Yaşlı adam kendisine yer veren kadına hakaretler savururken otobüsteki vatandaşların araya girmesiyle ortalık sakinleşti.

İddiaya göre, bir kadın bindiği otobüste çocuğuyla birlikte karşılıklı koltuklara oturarak seyahat etmeye başladı. Araç yolcu almak için bir durakta durdu ve yaşlı bir adam otobüse bindi. Yaşlı adam otobüse binince kadın da karşısında oturan oğlunu kucağına alarak yaşlı adama yer verdi.

Ayağı çarpınca ortalığı birbirine kattı

Küçük çocuk koltuktan kalktığı sırada yaşlı adamın beyaz pantolonuna ayağı çarpınca yaşlı adam ortalığı birbirine kattı. Neye uğradığını şaşıran anne ilk olarak çocuğunu alarak uzaklaştırmaya çalıştı, daha sonra da hakaret ederek bağıran yaşlı adama karşılık verdi. Bu sırada yaşlı adam elindeki ile vurmaya çalışınca kadınla adam arasında tartışma yaşandı. Otobüste bulunanlar ise yaşlı adama tepki gösterdi. Bir süre sonra otobüstekiler kadın ve çocuğunu alarak otobüsün arka kısmına götürüp koltuğa oturttu.

Korkan küçük çocuğa otobüstekiler su verdi

Otobüstekilerin yer vermesi ile arkada başka bir koltuğa oturan küçük çocuk, yaşadığı korku dolu anlar nedeniyle ağladı. Bu sırada otobüste bulunan bir kadın küçük çocuğa su vererek onu sakinleştirdi. Anne ise yaşadığı o anları, “Yer verdim, çocuğun ayağı pantolonuna değmiş, bu sebepten çocuğuma vurdu. Çocuğum çok korktu, ben de çok korktum” diyerek anlattı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.