#

Teknoloji

Netflix’in Yeni Serisi: Love, Death & Robots İncelemesi

Son günlerde Netflix izleyicilerinin dilinden düşürmediği Love, Death & Robots dizisi, konusu ve robotik evrenin en sade şekilde animasyona aktarılmasıyla bu ilgiyi hak ediyor. Muazzam çeşitlilikte hikayeleriyle yetişkinlere yönelik animasyon tasarımları ve yapay zeka kavramlarını 18 farklı hikaye ile ele alan dizinin kreatif ekibinde David Fincher ve Tim Miller gibi dünyaca ünlü yönetmenler yer alıyor.

Yeni Netflix antolojisi LoveDeath Robots çıktığı gibi izleyicilerin dikkatini ve beğenisini çeken işlerden olmayı başardı. Netflix’in 18 bölümlük animasyon serisi, robotik ilerlemeden yapay zekaya insan zihninde belirli bir konuma oturtmakta zorlanılan konuları sade ve akıcı bir kurguyla aktarmış olması yönüyle seyirciden tam not aldı.


Öncelikle belirtmek gerekiyor ki; Love, Death & Robots Netfix’in son dönemde ortaya koyduğu en iyi iş. Bu yaratıcı işin tepesinde Se7en, Fight Club, The Social Network ve Gone Girl gibi filmlerden tanıdığımız DavidFincher ile Deadpool’un yönetmen koltuğunda oturan Tim Miller var. Fincher yapımcı, Miller ise yaratıcı pozisyonunda.

Geçtiğimiz haftalarda Netflix kütüphanesindeki yerini alan Love, Death & Robots, platformda kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazanan yapımlar arasındaki yerini aldı. 18 bölümden oluşan antoloji serisi, platformun “yetişkinlere özel” animasyon içeriklerinden birini oluşturuyor.

En uzun bölümünün 17 dakika sürdüğü bu animasyon dizisinde bölümler birbirlerinden farklı hikayler anlatıyor. Bilim kurgu, gerilim, fantastik, komedi gibi pek çok farklı alanda kısa hikaye bulmak mümkün oluyor. 5 dakikalık bölümler dahi sunan yapım ise ilginç bir pazarlama taktiğiyle sunuluyor.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın