#

Bilecik

Kamyon apartmana girdi

Bilecik’te freni arızalanan kamyon kontrolden çıktı. Şoförün araçtan atlayarak kurtulduğu kazada kamyon, 3 otomobile çarptıktan sonra bir apartmana vurarak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Bilecik’te freni arızalanan kamyonun 3 araç ile apartmana çarptığı kazada 3 kişi yaralandı. Tugay Arabacı yönetimindeki çimento yüklü kamyonun freni Bahçelievler Mahallesi’nde seyir halindeyken arızalandı. Kontrolden çıkan aracın hızlanması üzerine Arabacı, kamyondan atladı.

Kamyon önce seyir halindeki Ümit Aslan’ın kullandığı otomobile, daha sonra da iki araç ile 5 katlı apartmanın duvarına çarpıp durdu. Çarpmanın etkisiyle araçların yanı sıra apartmanın altındaki boş iş yeri ile bir daire zarar gördü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada kamyon sürücüsü Tugay Arabacı, otomobilin sürücüsü Ümit Aslan ve beraberindeki eşi Zekiye Aslan yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kamyon ve araçlar çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, Vali Kemal Kızılkaya ve İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur da kazanın meydana geldiği bölgede incelemede bulundu.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın