#

Gündem

‘Genç muhafızlar hafızlık yarışması’

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Çok Amaçlı Salonunda Muğla İli ‘Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması’ yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışma İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kuran Tilaveti gerçekleşti.

Açılış konuşması ve seçici kurul üyelerinin tanıtımı ile devam etti. Öğrenciler tarafından ilahi konseri sunuldu. Yarışma sonrası sonuçlar açıklandı ve ödül töreni gerçekleşti. ‘Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması’ Muğla İl finalinde Ortaokullarda Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi, Ali Emre Okulu, Liselilerde Milas Şehit Murat İnci İmam Hatip Lisesi öğrencisi Servet Berat Şahin 1. olarak Bölge Finallerinde ili temsil etme hakkı kazandı.

Düzenlenen programa, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Kerem Karahan, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yarışma sonunda dereceye giren ve katılımda bulunan tüm öğrenci, idareci ve danışman öğretmenlere belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.