#

Genel

Emet’te sıcak asfalt çalışmaları başladı

Kütahya’nın Emet ilçesinde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı güzergahlarda sıcak asfalt çalışmalarının başladığı bildirildi.

Altyapı çalışmalarının devam ettiği ilçede Belediye, Karayolları Şefliği ve Emet-Tavşanlı yolu yüklenici firma işbirliğiyle gerçekleştirilen çalışmalar, Hisarcık ilçesi girişinden başlayarak 3. etap TOKİ, 2. etap TOKİ, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası çevresi, Okullar Caddesi ve Orman Müdürlüğüne kadar devam edecek.

Karayollarından Orman İşletme Müdürlüğüne doğru Okullar Caddesi güzergahında asfalt çalışmalarının ilk etabı tamamlandı. İkinci etap çalışmalar ise karayollarından eski hastane, Kaynarca ve Tahsin İnce Caddesi istikametinde devam edecek. Sıcak asfalt atılacak bölgelerde detaylı kontroller gerçekleştirilerek kaliteli ve dayanıklı bir üst yapı için titizlikle çalışmalar yürütülüyor.

Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, yaptığı açıklamada, ilçenin altyapısını güçlendirmenin ve yollarını daha konforlu hale getirmenin öncelikleri olduğunu belirterek, şehir merkezi ve giriş-çıkış yollarının asfaltlanacağını, ayrıca ara arterlerde kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.