#

Magazin

Danla Biliç takipçilerini uyardı, açıklamaları korkuttu

Danla Biliç, yayınladığı makyaj videoları ile ünlenen ve günümüzde de özellikle genç kızlar tarafından sıkı bir şekilde takip edilen influencer’lar arasında yer alıyor. Milyonlarca takipçisiyle sık sık iletişim kuran, onlara tavsiyelerde bulunan ünlü isim son açıklamasıyla korkuya neden oldu! Hastaneden yaptığı paylaşımla birlikte gerçekleştirdiği açıklamalar takipçilerini endişeye sürükledi.

Neslihan Damla Aktepe bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınmış bir isim. İnternet üzerindeki hareketleri ilk olarak Twitter’da yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Danla Bilic daha sonra makyaj içerikli bir YouTube kanalı açarak büyük ses getirmişti.

Danla Bilic, en son Çakal ismiyle tanınan Emirhan Çakal ile olan birlikteliğini sonlandırmıştı. Özel hayatı dışında yıllar içerisinde yaptırmış olduğu estetikleriyle de çok konuşulan fenomen, değişimiyle tepki çekse de geçirdiği operasyonları saklamamayı sürdürüyor.

Özellikle Instagram üzerinden takipçileri ile iletişim kuran sosyal medya fenomeni, hayatına dair yaptığı paylaşımlar ve cilt bakımı, güzellik ve estetik ile ilgili yaptığı açıklamalarla büyük ses getiriyor. Ünlü isim son olarak yaptırmış olduğu popo büyütme işlemi ile ilgili korkutan açıklamalarıyla gündeme geldi.

Burun ve çene ameliyatı geçiren isim düzenli dudak dolgusu, botoks gibi işlemleri ihmal etmediğini de daha önce belirtmişti. En dikkat çeken ve en büyük değişime neden olan işlemi ise göz çektirme ameliyatıydı.

Tüp mide ameliyatı geçirdiği dönemde zayıflama adımlarını da takipçileriyle paylaşan güzel fenomen, “hep güzel şeyleri önercek değilim” diyerek özellikle popo bölgesine uygulanan aquafilling dolgu işleminin vücudunda oluşturduğu komplikasyonlardan bahsetti.

Yaptırdığı dolgu işlemiyle poposunu büyüttüğünü açıklayan Bilic, geçtiğimiz günlerde aquafilling nedeniyle 3. kez ameliyat geçirdiğini söylemişti. Geçirdiği ameliyattan sonra sevenlerine işlemlerle ilgili uyarılarda bulundu.

Takipçilerini özellikle uyaran isim açıklamasında “Yalvarıyorum yaptırmayın, o öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti. Dolgu asla ermiyor, popoya ve memeye yapılan dolgu vücudunda hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti.” ifadelerine yer verdi.

TENİS TOPU YUTMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYORSUNUZ!

Ünlü fenomen sözlerine “Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz. İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış” şeklinde devam etti. Başarılı estetiklerinden yıllar içince övgü ile bahseden ismin bu uyarısı çok tartışıldı.

‘SADECE GÜZEL BİR POPOM OLSUN İSTEMİŞTİM’

Kendisini influencer’ların annesi olarak da gören isim ‘Vücudunuza lütfen böyle bir şey yapmayın ben tamamen cehaletime yenilip, koşa koşa gidip güzel bir popom olsun istemiştim ve 3 senedir kurtulmak için uğraşıyorum.’ dedi.