#

Polis Adliye

Basın Ekspres yolunda panelvan araç iki otomobille çarpıştı

Küçükçekmece Basın Ekspres yan yolda panelvan araç sürücüsü araçları sollamaya çalışırken iki otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Basın Ekspres yan yol Halkalı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı istikametine doğru seyreden ve araçları sollamaya çalışan M.A. idaresindeki  araç karşıdan gelen iki otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, panelvan araç sürücüsü M.A, ile yanındaki yolcu, otomobil sürücüsü E.Ç. ile kadın yolcu S.S. ve otomobil sürücüsü U.U. ile yolcusu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekplerine teslim etti.

Yaralılar ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan araç sürücüsü E. Ç. ve kadın yolcusu S.S.’nin durumunu ağır olduğu öğrenildi. Basın Ekspres yan yol, yaklaşık 1 saat kapalı kalırken, araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.
Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın