#

Ekonomi

Akaryakıta yeni zamlar geliyor

Akaryakıta yeni zamlar gelmeye devam ediyor. Dün gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 1,42 lira, motorin litre fiyatına 1,35 lira zam gelmişti. 28 Mayıs Cumartesi günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorine yeniden zam bekleniyor. Zamların pompa fiyatlarına yansıması durumunda akaryakıtta benzin ve motorine üst üste 2 gün zam gelmiş olacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. En son perşembe günü pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde benzine 1 lira 42 kuruş motorine 1 lira 35 kuruş zam gelmişti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 70 kuruş, motorin grubuna da 97 kuruş yeni fiyat artışı bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Dün gelen ve gece yarısından itibaren pompaya yansıyan değişiklikle birlikte motorinin litre fiyatı 23 lira 43 kuruşa, benzinin litre fiyatı ise 24 lira 31 kuruşa yükselmişti.

Eğer yeni zamlar pompa fiyatlarına yansırsa benzinin litre fiyatı 25,01 liraya, motorinin litresi 24,40 kuruşa yükselecek.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın