#

Bursa

Yunus Özumar hayatını kaybetti

Uzun yıllar boyunca BPLAS bünyesinde görev yapmış Yunus Özumar, hayatını kaybetti.

Yaklaşık 52 sene boyunca BPLAS’ta görev alan Yunus Özumar 28 Temmuz’da hayatını kaybetti. Sevenleri Yunus Özumar’ı son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına hakim olamadı. Öğle namazına müteakip Timurtaş Paşa Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Ahmetpaşa mezarlığına defnedildi.

BPLAS Yönetim Kurulu Başkanı Celal Gökçen, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

BPLAS Yönetim Kurulu Başkanı Celal Gökçen 52 yıl az bir süre olmadığını belirtti. Ardından konuşma şöyle devam etti. “Dedemden başlayarak ardından babam sonra bizlerle birlikteydi Yunus Bey. Ailenin bir ferdi gibi özveriyle bütün ömrünü bizlerle geçirdi. Çok katkısı oldu. Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin” dedi.

Levent Özumar ise şöyle konuştu: “Bir taraftan çok mutluyum bir taraftan çok hüzünlüyüm. Böyle bir babaya sahip olduğum için inanılmaz derece gurur duyuyorum. Keşke onun gibi olabilsem diyorum.Öbür taraftan da ateş düştüğü yeri yakıyor. Son derecede hüzünlüyüm” dedi.

Cüneyt Özumar ise ailemizin en büyüğü, her şeyimiz. Bizim buralara gelmemizde her şeyi öğreten babamız. Anlatılamaz bir acı var. allah mekanında dinlendirsin dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın