#

Bursa

YTSO’dan Satış ve Pazarlama Eğitimi

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO)’nın üye ve çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü eğitim faaliyetleri kapsamındaki “Satış ve Pazarlamada ” eğitimi BTSO Akademi koordinatörlüğünde yapıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen eğitimin açılışında konuşan YTSO Başkanı Orhan Torun, “Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın sektörleri temsil eden 7 Meslek Komitesi’ne kayıtlı üyelerimizin talep ve sorunlarının çözümüne ilişkin yaptığımız çalışmaların yanı sıra eğitim faaliyetlerine de önem vermekteyiz. Biz üyelerimizin gelişimine katkı sağlamak ve ilçemizin ekonomisini bir adım daha ileriye götürmek istiyoruz” dedi.

Gönül Uman tarafından gerçekleştirilen “Satış ve Pazarlama” eğitiminde Satış, pazarlama, müşteri iletişimi kavramları, Müşteri ile etkili iletişim, İkna teknikleri ve satışta ikna yönetimi, Müşteri tipleri ve müşteriye göre satış eğitimi, Satışta beden dili, mekân kullanımı başlıkları ele alındı.

Eğitim sonrasında katılımcılara eğitim sertifikası verildi. Eğitim programına YTSO Meclis Başkanı Sezai Öztürk, YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akgün ve Ahmet Çorap, YTSO Meclis Üyeleri Ümit Ay ve Mete Selçuk Şen, YTSO Kadın Girişimciler Başkanı Nezaket Erbaş, YTSO Genç Girişimciler Başkanı Oğuz Öztürk ve YTSO Genel Sekreteri Ömer Hamamcılar da katıldı.