#

Bursa

YSTO’dan e-ticaret seferberliği

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından üyeleri için düzenlenen 2024 yılı eğitimlerinin ikincisi “E-ticaret E-ihracat” başlığı ile gerçekleştirildi. ​

Konu hakkında konuşan Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun “İş ve işletmelerini dijital ticarete entegre etmek ve rekabet güçlerini arttırmak isteyen üyelerimiz için e-Ticaret süreçlerini kolaylıkla öğrenmeleri, başlangıç maliyetlerini ve teknolojik zorlukları dert etmeden hızlı ve dinamik bir yapıda çağa ayak uydurmaları amacıyla Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak e-ticaret ve e-ihracat eğitimini düzenledik.

İnsana yapılan yatırımı en değerli yatırım olarak görerek, gurur duyduğumuz eğitim yatırımlarımıza dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz.” Dedi.

BTSO E-Ticaret ve Dijitalleşme Konseyi Başkanı İlker Özgüven ve BTSO E-Ticaret Komitesi Başkanı Barış Sülün tarafından gerçekleştirilen eğitimde,  E-ticarette ödeme yöntemleri, sosyal ticarette öne çıkan ödeme metotları, e-ticaretin gelişim süreci, e-ticaret sitesi kurmaya yönelik altyapı detayları, e-ticaret faaliyetlerinin güven içinde yürütülebilmesi amacıyla, e- ticaret yaparken dikkat edilmesi gereken yasal düzenleme ve mevzuatlar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Eğitimde ayrıca katılımcılardan gelen sorulara da cevap verildi.