#

Bursa

“Yöneticiler alacaklarını Bursaspor’a hibe etsinler”

Bursaspor’un şampiyon olduğu dönemin yöneticilerinden olan İrfan Koç: “Yönetici alacakları olanlar bu paraları Bursaspor’a hibe etmelidirler”

2010 yılında şampiyon olan Bursaspor’un yönetiminde yer alan İrfan Koç Line TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Koç, Bursaspor’un şuan ki durumunu hazmedemediğini dile getirirken borç yükünün önemli bir bölümünü oluşturan yönetici alacakları hakkında da borçların hibe edilmesi gerektiğini vurguladı.

İrfan Koç sözlerine şöyle devam etti; “Bugün gelinen noktaya baktığımız zaman bu şehir sanayi ve ihracat şehri. 3 milyonluk bir şehirde Bursaspor 2. Lig’de ve bu durum hazmedilecek gibi değil. Tek kelimeyle sözün bittiği yerdeyiz. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Bursaspor’un altyapısı bu kadar güçlüyken hiçbir şey imkansız değildir. Bu şehir bu takımın ekonomik boyutunu da kaldırır. Bunların çözümleri de vardır. Dolayısıyla bu rakamlar elbirliğiyle toparlanabilir. Geçen hafta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ın bir demeci vardı. Çok doğru konulara temas etmiş yönetici alacaklarıyla ilgili. Buna destek olunmalı ve katkı verilmeli. Ben kendi şahsım adına söylüyorum. Benim yöneticilik yaptığım Levent Kızıl ve rahmetli İbrahim Yazıcı dönemlerinde Bursaspor’a yaptığım maddi katkılarımın hepsine bağış makbuzu kestim. Kulübe hiçbir zaman temlik koymadım. Tekrar edecek olursam yönetici alacakları olanlar Bursaspor’a bu paraları bağışlasın ve Bursaspor’un önü bir nebzede olsa açılsın. Alt yapıdan alacağımız güçle Bursaspor tekrar eski günlerine dönecektir. Tabi bu söylediklerim samimiyet, iyi bir organizasyon, camianın kenetlenmesi ve güçlü bir başkanla olacak durumlardır”