#

Bursa

Yerel Vizyon’un konuğu Mehmet Ali Ekmekçi

Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’ bu hafta TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi’yi ağırlayacak.

Türkiye’ye genelinde yaptığı yayınlarla geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Line TV’de yayınlanan ‘Yerel Vizyon’ deneyimli ve ödüllü gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla şehrin nabzını tutuyor.

Siyasetten, kültür sanata, ekonomiden sağlığa kadar pek çok başlığın konuşulduğu programda gündeme dair dikkat çeken konular ele alınıyor.

HAFTANIN KONUĞU TSYD BURSA ŞUBE BAŞKANI MEHMET ALİ EKMEKÇİ

Her perşembe farklı, ilgi çeken içeriklerle ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’, program yapımcısı Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara taşınıyor.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği Yerel Vizyon’un bu haftaki konuğu Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi olacak.

Deneyimli gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunduğu Yerel Vizyon’da geçtiğimiz gün gerçekleşen TSYD tüzük kongresinden, amatör sporlarda Bursa’nın son durumuna, Büyükşehir Belediyesi’nin spora verdiği destekten Bursa takımlarının yeni sezon hazırlıkalrına kadar pek çok konuya yer verilecek.

Yerel Vizyon bu akşam saat 20.00’de Line TV ekranlarında yayınlanacak.