#

Bursa

Yerel Vizyon’un konuğu Harun Tavlı

Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’ bu hafta DEHA Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tavlı’yı ağırlayacak.

Türkiye’ye genelinde yaptığı yayınlarla geniş bir izleyici kitlesine kavuşan Line TV’de yayınlanan ‘Yerel Vizyon’ gazeteci Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla şehrin nabzını tutuyor.

Siyasetten, kültür sanata, ekonomiden sağlığa kadar pek çok başlığın konuşulduğu programda gündeme dair dikkat çeken konular ele alınıyor.

HAFTANIN KONUĞU HARUN TAVLI

Her perşembe farklı, ilgi çeken içeriklerle ekranlara gelen ‘Yerel Vizyon’, program yapımcısı Mehmet Çetinkaya’nın sunumuyla ekranlara taşınıyor.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği Yerel Vizyon’un bu haftaki konuğu DEHA Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tavlı olacak.

Mehmet Çetinkaya’nın sunduğu Yerel Vizyon’da; kira sözleşmesinden kaynaklanan uyuşmazlıklarda 1 Eylül süreci, konutlarda kira artışı, gayrimenkul sektöründe değişmesi gerekenler, yabancılara konut satışı, toprak ve daire alırken dikkat edilmesi gerekenler gibi pek çok konuya yer verilecek.

Yerel Vizyon bu akşam saat 20.00’de Line TV ekranlarında yayınlanacak.