#

Bursa

Yenişehir’den eğitime destek

Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası, Öğrencilerin gelişimi için çeşitli eğitim ve gezilerine devam ediyor.

Yenişehir Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Yusuf Süer, “Odamızın katkılarıyla Yenişehir Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi “ Makine Teknolojisi Alanı 11-A sınıfı öğrencilerimiz, Bölüm Öğretmenlerimiz ve okul Müdürümüz Mehmet Şahin ile birlik de “Metal İşleme Teknolojileri, Saç İşleme Teknolojileri ve Otomasyon fuarlarını tek çatı altında buluşturan BUMATECH Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’na yapmış olduğumuz ziyaret ile öğrencilerimizin bölümleri ile ilgili kendilerini geliştirebilmeleri için bilgi ve birikimlerine faydalı olmaya çalıştık” diye konuştu.

Başkan Süer, “Yenişehir Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz ile Ermetal Şirketine yapılan ziyaret kapsamında,  fabrikalardaki yapılan üretim ve kullanılan makineler hakkında bilgiler aktarıldı. Buda öğrencilerimize okul sonrasında atılacakları iş hayatlarında başarılı olabilmeleri için olanak sağladı” dedi.

Öğrenciler ve beraberindeki heyet Bursa Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Fahrettin Bilgit’i makamında ziyaret etti.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın