#

Bursa

Yenişehirden 8 Tır yardım malzemesi yola çıktı

Başkan Aydın, Bursa yolu üzerinde bulunan Belediye Spor kompleksinde iki günden bu yana kampanyanın devam ettiğini dile getirdi.

Davut Aydın Yenişehir’in tek yürek olduğunu belirterek, “İlçemiz Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen yardım kampanyamız her geçen an artarak devam ediyor. Kaymakamımız Rahmi Köse’nin önderliğinde, belediye çalışanlarımız, Kaymakamlığın görevlendirdiği personel ve gönüllü vatandaşlarımız yardımların bir an önce yerine ulaşması için gösterdiği gayret hepimizi mutlu ediyor. Milletimiz her zaman olduğu gibi karınca kararınca elini taşın altına koymak için çaba sarf ediyor. Buradan tüm STK’lara ve vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere; battaniye, çocuk bezi ve maması, mont, ısıtıcı, ilk yardım seti, uyku tulumu, çadır, konserve yiyecek, su ve kışlık giyecek yardımlarını Bursa yolunda bulunan Belediye Spor kompleksinde topluyoruz. Şu ana kadar 8 tır malzeme deprem bölgesine gönderildi. Yardım kampanyamız devam ediyor. Bu konuda duyarlı davranan bütün ilçe halkımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

Açılan paket herkesi şoke etti. Deprem bölgelerine 11 Tir yardım gönderen Bursa’nın Yenişehir ilçesinde duygu dolu anlar yaşanıyor. Vatandaşlar tarafından Yenişehir Belediyesi sosyal tesislere gelen yardım paketinin içinden çıkan not ve hediyeler herkesi duygulandırdı. Yenişehir’de yaşayan minik kız çocuğu Elif Sare Efe, tarafından bırakılan paketin içinde oyuncaklar çocuk çizmesivle bir miktar para çıktı. Gelen yardımları paketleyen görevliler tarafından bulunan poşet içindeki hediyeler burada bulunan herkesi duygulandırdı.