#

Bursa

Yenişehir Tarım Organize Sanayi istiyor

Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden birisi olan Bursa’nın Yenişehir ilçesine Tarıma dayalı Organize sanayi bölgesi kurulması için, Bursa Ziraat odaları il koordinasyon Başkanından şehrin dinamiklerine çağrı birlik beraberlik çağrısı yapıldı.

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş,” Çiftçimizin geleceği adına bu önemli projeyi ilçemize kazandırmak için İlçe olarak üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

Bursa Ziraat odaları il koordinasyon ve Yenişehir Ziraat odası Başkanı Sadi Aktaş, “Çiftimize yapılacak en büyük destek Yenişehir’e Tarıma dayalı Organize sanayi bölgesini kurmaktır. Bunun içinde başta Kaymakamlık, Belediye, siyasi partiler oda ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarına birlik beraberlik çağrısı yapıyorum. Gelin bir araya gelelim. Yenişehir’in ve çiftçimizin geleceği adına bu önemli projeyi ilçemize kazandırmak için üzerimize düşeni yapalım. Bizim topraklarımız bereketli, çiftçilerimiz çalışkandır. Çiftçinin ürettiği ürünlerin tüketiciye daha ucuz gitmesi için üreticimizin de acaba zarar edecek miyim, korkusundan kurtulması ve para kazanması için bu projenin hayata geçmesi gerekiyor. Buradan herkese çağrı yapıyorum. Kaymakamlığımızın başkanlığında çiftçimiz için bir araya gelelim buluşalım” diye konuştu.