#

Bursa

Yenişehir Kapalı Pazar Alanı ve Hizmet binası açılış töreni

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla tamamlanan Yenişehir Kapalı Pazar Alanı ve Hizmet binası açılışı gerçekleşti. Açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katıldı. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, açılış konuşmasında “İlçemize şehrimize değer katacak güzel bir yatırım vesilesiyle bir aradayız.” “dedi. Varank, konuşmasına şöyle devam etti;

Vatandaşların ihtiyacı giderilecek  

‘’Biz 21 yıldır taş üstüne taş koymadık. Vatandaşlarımızın hak ettiği projelerle birlikteyiz. Hizmet etmek için çalışıyoruz. Sizlerin desteğiyle. Biz yapmanın derdindeyiz ama bu ülkede eleştirmekten yana olan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Biz ne zaman icraat yapsak bizim karşımıza dikiliyorlar. Buraya Türkiye’nin otomobiliyle geldik. Otomobil yapamazsın dediler. Hepsi yanlış çıktı mı? Bunlar Gemliği İtalya’da sanıyorlar. Ama biz Bursa’yı Gemliği de öğreteceğiz. Karşımızda çıkar koalisyonu var. Ama bu pazarlık koalisyonu masa da birbirine girdi. Bunlar sandıkta tarihin çöplüğüne gömülecekler. Biz bu ülkeye hizmet etmenin derdindeyiz. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Yol haritamız belli. Türkiye gemisine kaptan lazım. Bu kaptan Recep Tayyip Erdoğan. Onun liderliğinde yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 Şubat’ta 2 büyük deprem atlattık 11 ilimiz etkilendiğini vurgu yaptı. Aktaş, şöyle devam etti.Biz bu ülkenin geleceği için mücadele eden insanlar olarak karşıda ne var? Bunların tek bir dertleri var. 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecek miyiz? Yenişehir’den güçlü bir destek çıkacak mı?

 

Burada çok güzel bir mekan ortaya çıktı. Yenişehir’e hayırlı olsun diliyoruz. Yenişehir biberiyle meşhur bunun ihracatı yükselecek. Coğrafi tescili işaret ünvanını da aldı. Daha markalı olarak Yenişehir biberinin yükseleceğini göreceğiz.

 Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, şöyle konuştu;

‘’Hepiniz kapalı pazar alanına ve hizmet binasına hoşgeldiniz. Osmanlı Devleti’nin ilk başkentinde bakanımızı ağırlamaktan ve TOGG’u ilçemizde görmekten gurur duyuyoruz. Bugün açılışını yapmış olduğumuz alanı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmıştır. Teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Seçim öncesinde ne söz verdiysek hepsini hayata geçiriyoruz. 23 sosyal projemizi yaptık’’ dedi.