#

Bursa

Yaşlı Kadından herkesi duygulandıran sözler

Bursa’nın Yenişehir İlçesine bağlı Eğerce köyünde yaşayan (83) yaşındaki Nedime Özbay’ın Belediye Başkanına verdiği cevap herkesi duygulandı.

Vatandaşlar ile bir araya gelerek onlarla sohbet eden Belediye Başkanı Davut Aydın, ilçeye bağlı Eğerce köyünde yapılan çalışmaları yerinde incelerken kendisine uzak bakan Nedime Özbay yanına giderek elini öptü. Başkan Aydın, yaşlı kadına bir emrin var mı anacım diye sorunca yaşlı kadının verdiği cevap herkesi duygulandırdı. Yaşlı kadın Ne isteyeyim oğlum, Devletimiz iyi olsun güçlü olsun bize yeter dedi.

Belediye Başkanı Davut Aydın ile sohbet eden Yenişehir Eğerce köyünde yaşayan (83) yaşındaki Nedime Özbay, Başkanın kendisine bir emrin isteğin var mı anacım diye sorması üzerine “Ne isteyeyim oğlum, Devletimiz iyi olsun güçlü olsun bize yeter. Bak köyün sokaklarını yollarını yapıyorsunuz imkan varsa hepsi oluyor. Halimizi hatırımızı sordun bizi mutlu ettin. Rabbim yardımcınız olsun. Biz seni ve devletimizi seviyoruz. Bizlerin hatırını sorun ara sıra çaya gelin bize yeter. Dua ediyorum sizlere her şeyin başı sağlık “diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “ Halkımızın duasını almak onların istek ve beklentilerine çözüm bulabilmekten daha değerli bir şey var mı bu dünyada? Nedime ablamızın samimiyeti devlet aşkı bizlere moral oldu bizi sevindirdi. İşte vatan sevgisi işte devlet sevgisi çok duygulandım. Rabbim kendisine sağlık huzur versin. İşte gönül belediyeciliği budur. Bu dualar olduğu sürece ülkemizin önünde hiç kimse duramaz. Kendisinin ellerinden öpüyorum” dedi.