#

Gündem

Yangına garip bir müdahale

Çağlayan’da molozların bulunduğu boş bir arazide yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği arazide bir kişi yangına taşla müdahale ederken, biri de çatıdan yangın tüpüyle müdahale etmek isterken rüzgarın azizliğine uğradı. İlginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kağıthane Hürriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde molozların ve birçok eski eşyanın bulunduğu bir arazide yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Ekipler olay yerine ulaşmaya çalıştıkları esnada bir kişi diğerinin “taş at” uyarısını dikkate alarak alevlere taş atmaya başladı.

Biri alevlere taş attı diğer rüzgara çarptı

Bunu gören bir diğeri de taş atarken, bir başka vatandaş ise çatıdan yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalıştı. Yan binanın çatısından yangın tüpüyle müdahale etmek isteyen bir vatandaş ise adeta rüzgarla savaştı. Rüzgarın etkisiyle müdahalesinde başarısız olan vatandaş bir süre sonra bulunduğu yerden inmek zorunda kaldı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

Öte yandan bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar ekiplerle birlikte yangını söndürmek için büyük çaba gösterdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında yaralı ve can kaybı olmadı. O anlar vatandaşların kamerası tarafından kaydedildi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın