#

Bursa

Yağlı Tohumlarda seçim Heyecanı

S.S. 307 Sayılı Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi seçimlere gidiyor. Seçimlerde mevcut Başkan Hakkı Çetin yeniden göreve talip olduklarını açıkladı.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre kültür merkezinde cumartesi günü saat 10.30’da yapılacak Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi seçimlerinde mevcut Başkan Hakkı Çetin ve yönetimi tekrar aday olacak.

S.S. 307 Sayılı Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Hakkı Çetin, “ 2005 yılında yönetici olarak girdiğim 2008 yılından itibaren de Başkanlık görevini sürdürdüğüm kooperatifimizde öncelikle şahsıma ve yönetim kurulumuza güvenerek bizleri bu onurlu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar ekip olarak yaptığımız çalışmalar üyelerimiz tarafından takdirle karşılanmış olup bugün Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi Türkiye’nin sayılı kooperatifleri arasında yer almıştır. Bu başarı başta üyelerimizin olmak üzere emek veren herkesindir. Üyelerimiz uygun gördüğü takdirde cumartesi günü saat 10.30’da yapılacak seçimlerde bir dönem daha bu onurlu göreve talibiz. Yapılacak olan seçimlerin üyelerimize ortaklarımıza ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.