#

Bursa

Vekil Kılıç sanayinin nabzını tuttu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Çalı ve Tahtalı bölgelerindeki sanayi tesislerinde incelemelerde bulundu, fabrika sahipleri ve çalışanlar ile görüşmeler yaptı.

Sanayinin nabzını tutmak için gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Gümüş Enerji tesislerini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüş ile görüşen Vekil Ahmet Kılıç, daha sonra Yavuzlar Dişli fabrikasına gitti ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Sağlam’dan üretimleri, istihdamları ve ihracatları hakkında bilgi aldı.

Gümüş Enerji’de firma sahibi Mustafa Gümüş’ten, yeni nesil buharlama ile ram bacası atık gazları temizleme ve enerji geri kazanım sistemleri hakkında bilgi alan Vekil Ahmet Kılıç, “Gümüş Enerji’nin doğalgaz tasarrufuna yönelik TÜBİTAK destekli üretimleri ve bu sistemleri ihraç ediyor olması ülkemiz için büyük kazanım, tebrik ediyorum” dedi.

Yavuzlar Dişli ziyaretinde de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Sağlam’ın yatırımlarına devam ederek 30 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerine ilişkin açıklamasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Sanayicimiz, iş insanlarımız global ekonomik gelişmelerden kaynaklanan bazı sıkıntılara rağmen üretimine, istihdamına, ihracatına devam ediyor. Bu reel sektörün dinamizminin önemli bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Çalı ve Tahtalı bölgelerindeki sanayi tesislerindeki incelemelerde çalışanlarla da sohbet etti.