Line Haber
CANLI İZLE PİYASA Radioline.fm
Bursa 31°C İstanbul 18°C Ankara 21°C İzmir 30°C 04/06/2026 13:30
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
Line Haber
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle

Ülke genelinde 1 Mayıs coşku ile kutlandı

— Genel, Gündem
A A
Ülke genelinde 1 Mayıs coşku ile kutlandı
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşPaylaş

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen kutlama, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşti. Mitingin ardından sanatçı Suavi konser verdi.

Tüm yurtta kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İzmir’de de Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Kent merkezinde bir araya gelen İzmirli işçiler, Alsancak Limanı, Basmane Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere 3 koldan Gündoğdu Meydanı’na yürüdü.
Alana ilk olarak sendikalar, ardından odalar ve daha sonra da siyasi partiler girerken mitingde Türk-İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak açıklama yaptı. Sendikalaşmanın önemine dikkat çeken Çakmak, “İşçiler bu ülkenin temel unsurlarıdır. Mücadelemizi yardımlaşma ve dayanışmayla işçi sınıfıyla ayağa kalkacağız. Yaşasın 1 Mayıs” açıklamasında bulundu.
Miting, ünlü sanatçı Suavi konseriyle son buldu.

Ankara’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Anadolu Meydanı’nda coşkuyla kutlandı.

Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs, Ankara Anadolu Meydanı’nda kutlandı. Çeşitli siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların katıldığı kutlamaya Ankara’nın uzak ilçelerinden de katılım sağlandı.

Ağrı’da 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Hak-İş (Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu) bir etkinlik düzenleyerek işçilerin bayramını kutladı.
Ağrı’da da Hak-iş (Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu) Millet Bahçesinde düzenledikleri etkinlikte İşçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde hayatlarını kaybedenler için dua okumayla başlayan programa AK Parti Milletvekili adayları da katılım gösterdi. Ağrı Hak-iş İl Başkanı Ahmet Varol, Türkiye’nin bütün emekçileri, emeklileri, işsizleri, yoksulları, kadınları, erkekleri, gençleri, yaşlıları, engellileri, meslek sahipleri ve sivil toplum kuruluşları olarak, tüm dünya emekçileriyle birlikte yine 1 Mayıs’ta birlikte olduğunu söyledi.

Varol, 1 Mayıs’ta, ekranlarda, illerin meydanlarında ve her yerde olduklarını belirterek, “Bizler güçlü, güzel yarınlar için, haklarda daha güçlü gelecek için, sağlığımız için, iş güvencemiz için, işimiz ve emeğimiz için, yine ve yüksek sesle haykırmak için meydanlardayız. Bu zor süreçte iş başında fedakarca, cesurca ve özveri ile çalışan başta sağlık, gıda, banka, taşıma, güvenlik, temizlik, haberleşme, basın, petrol ile kamu ve özel bütün sektörlerdeki tüm emekçi kardeşlerimize gönülden haykırarak teşekkür etmek için buradayız. Emekçi kardeşlerimize “Sen sağlığını koru, emeğini biz koruruz” diyoruz. Tüm emekçilerimizi Güvende olmak için HAKİŞ ile birlikte mücadeleye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İnsan haklarının geliştirilmesini istediklerini belirten Ahmet Varol, “Dünyanın dört bir yanında mazlumların uğradığı zulmün son bulmasını, tüm dünyada barış, özgürlük, adalet, demokrasinin tesis edilmesini ve insan haklarının geliştirilmesini istiyoruz. Biliyoruz ki; Ülkemizin yaşadığı bu zor günleri, önlemlere uyarak, sabrederek, dayanışma ve el birliğiyle atlatacağız. Refahın, kardeşliğin, huzurun ve hoşgörünün artarak hâkim olduğu bir Türkiye’nin kıvancını yaşıyoruz. Ülkemize, insanlarımıza ve emekçilerimize güveniyoruz. Ülkemizin potansiyeline, gücüne ve geleceğine yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kayseri’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlandı.

Kayseri’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ve sendika üyeleri Kocasinan ilçesine bağlı Gevher Nesibe Mahallesi’nde bir araya gelerek kortej oluşturdu. Bir araya gelen kortej üyeleri daha sonra, Mimarsinan Parkı içerisinde toplandı. 1 Mayıs dolayısıyla konuşma yapan KESK Dönem Sözcüsü Sedat Ünsal, “Meydana gelen Kahramanmaraş depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı saygıyla anıyoruz. 1 Mayıs tüm değerleri üreten işçilerin, emekçilerin itirazlarını ve yarına dair hedeflerini ifade ettiği bir gündür. 1 Mayıs, alanları yüzbinlerin birbirlerine ve tüm dünya işçi sınıfına yüzünü döndüğü ve elini uzattığı alanlardır” dedi.
Konuşmanın ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 1 Mayıs İşçi Bayramı, coşkulu bir şekilde kutlandı.

Resmi tatil olarak ilan edilen 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle, ilçede gerçekleştirilen kutlamalarda işçilerden oluşan gruplar, İstanbul Deniz Otobüsü (İDO) iskelesi önünde toplanarak, atılan sloganlar ile Cumhuriyet Caddesi üzerinden yürüyüş gerçekleşti. Saat 13.00’de başlayan yürüyüşte, geniş güvenlik önlemleri altında Cumhuriyet Meydanı’na sloganlar eşliğinde ve ellerindeki pankartlar eşiğinde yürüdüler. Grupların meydandaki yerlerini almalarından sonra, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Bandırma Emek Platformu Dönem Sözcüsü ve Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz yaptı.

Konuşmaların ardından toplanan işçiler, söylenen türküler eşliğinde halay çektikten sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. Bandırma Belediye Başkanı Av Tolga Tosun, bazı siyasi parti ve sendika başkanları, bazı sivil toplum örgütlerini temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlandı. Kortejle başlayan etkinlik, toplanma alanında sona erdi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamak için sendikalar, sabah saatlerinde toplanmaya başladı. Yahyakaptan’da başlayan kortej yürüyüşü, Yahyakaptan Pazar Alanına kadar sürdü. Yürüyüş boyunca sloganlar atılırken, her 1 Mayıs’ta olduğu gibi pankartlar da kaldırıldı. Pazar alanında yapılan konuşmayla etkinlik sona erdi. Etkinlik boyunca polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle oyun ve halay gerçekleştirilmedi.

Eskişehir’de 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlamak için bir araya gelen vatandaşlar, söylenen şarkılarla eğlenip, günün tadını çıkardılar.

Eskişehir’de 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları işçi sendikalarının üyeleri, siyasi partilerin üyeleri, çok sayıda derneğin üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kutlamalar, Ulus Anıtı Meydanı’ndan gerçekleştirilen yürüyüş ile başladı. Kortej halinde yürüyüşe geçen topluluk, polis kontrol noktasından geçerek Gazi Yakup Satar Caddesi’nde bulunan Büyük Park’ın önündeki Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Yürüyüş esnasında kalabalık gruplar, davul ve zurna eşliğinde şarkılar söyleyip, sloganlar atarak kutlama yaptı. Geniş alanda sohbet edip, söylenen şarkılarla coşan kalabalık, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı doyasıya kutladı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikler sonucunda vatandaşlar alandan ayrıldı.
Öte yandan, kutlama alanına gruplar, polis kontrol noktalarında yapılan aramanın ardından alındı. Pankartından dolayı içeri alınmayan bir grup ile güvenlik güçleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Pankartını bırakmayı kabul eden grup kutlama alanına giriş yaptı.

PaylaşTweetPaylaş

Yeni Haberler

Anayasa Mahkemesi’nden Tarihi Karar: Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Gündem

Anayasa Mahkemesi’nden Tarihi Karar: Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi

4 Haziran 2026
MSB’den Generalin Astsubayı Darbettiği İddiasına Soruşturma
Gündem

MSB’den Generalin Astsubayı Darbettiği İddiasına Soruşturma

4 Haziran 2026
TOKİ’den 64 İlde Dev Konut Kampanyası: 20 Bin Konut Satışa Çıkıyor
Gündem

TOKİ’den 64 İlde Dev Konut Kampanyası: 20 Bin Konut Satışa Çıkıyor

4 Haziran 2026
Özgür Özel’in Yol Haritasında “İYİ Parti” Formülü ve Baskın Seçim Planı
Gündem

Özgür Özel’in Yol Haritasında “İYİ Parti” Formülü ve Baskın Seçim Planı

4 Haziran 2026
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a “Yasa Dışı Bahse Teşvik”ten Hapis Cezası
Gündem

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a “Yasa Dışı Bahse Teşvik”ten Hapis Cezası

4 Haziran 2026
Engin Polat’ın ifadesinde suç örgütü detayı
Gündem

Engin Polat’ın ifadesinde suç örgütü detayı

4 Haziran 2026
Muhittin Böcek hastaneye sevk edildi
Gündem

“Ferdi Zeyrek’e 950 bin euro teslim ettim”

4 Haziran 2026
YKS geç başvurular yarın başlıyor
Eğitim

e-YÖKDİL 2026/3 sınava giriş belgeleri erişime açıldı

4 Haziran 2026
Adres:
Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi No: 365
16250 Osmangazi / BURSA

Tel: (0224) 211 70 90
Fax: (0224) 211 18 09

Bilgi

  • Gizlilik Politikası
  • Kullanım Şartnamesi
  • Künye
  • Hukuk Ofisi

Bağlantılar

  • Line TV Canlı Yayın
  • Programlar
  • Piyasa
  • Gündem Haberleri

Kategoriler

  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Gündem
  • Bursa
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Bilim

© 2025 Organikİnsan

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim

© 2025 Organikİnsan

CANLI İZLE RADYO DİNLE