#

Bursa

Türkiye’nin en büyük gıda tesisleri

Tarımın Başkentti Bursa’nın Yenişehir ilçende yapımı başlanan Türkiye’nin en büyük soğuk hava depolama ve sebze paketleme tesislerinde çalışmalar başladı.

Yenişehir’de 800 milyon liraya tamamlanacak olan tesislerde 300 kişiye direk iş imkanı sağlanacak.
Müteahhit firma yetkilisi Zekai Görgün, “Migrosun paketleme servisi yurt genelinde en büyük depolardan biridir. Buraya lojistik depo ve paketleme servisi yapılıyor. Yakın illerdeki ve Türkiye’nin en büyük soğuk hava depolama ve sebze paketleme tesisleri Yenişehir’de olacak. Oturum 25 bin metrekare aşağı yukarı 50 bin metrekare bir kullanım alanı var.3 ay gibi bir sürede yapıp teslim etmeyi düşünüyoruz. Yatırımın hayat geçmesi 800 milyon lirayı bulacak” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, “ Yenişehir’in yıllardır özlemini çektiği yatırım hayata geçiyor. İstihdam konusunda yetkililer 300 kişilik bir personel alımı yapacaklarını belirtiler. Burada öncelik hemşerilerimizin olacak. Bizler Milliyetçi hareket partisinin üretken belediyeciliğini cumhur ittifakı çatısı altında en güzel şekilde gösteriyoruz. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin artısını katarak fazlasını yaptık. Yapılan yatırım ilçemize ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın