#

Spor

A Millilerden müthiş geri dönüş

EURO 2024 D Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Letonya ile karşılaştı. Stefan Kuntz yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, Galler maçı öncesi büyük önem taşıyan müsabakada 90+5’te müthiş bir geri dönüşe imza attı.

Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 3. maçında Letonya’ya konuk oldu. Skonto Stadyumu’nda oynanan ve Macar hakem Tamas Bognar’ın yönettiği maçı 3-2 kazanan Ay Yıldızlılar, Galler maçı öncesi kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Riga’da millilere galibiyeti getiren goller; 22. dakikada Abdülkerim Bardakcı, 61. dakikada Cengiz Ünder ve 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci’den geldi. Letonya’nın sayılarını ise 51. dakikada Eduards Emsis ile 90+4. dakikada Kristers Tobers kaydetti. Ev sahibinde Emsis, 83. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Gruptaki diğer maçta Ermenistan, deplasmanda Galler’i 4-2 mağlup etti. Hırvatistan ise 3. haftayı BAY geçti. Bu sonuçların ardından 6 puanlı A Milli Takımımız, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın