#

Magazin

Türkiye Sedat Peker’i tehdit eden Hanımağa’yı konuşuyor

Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Sedat Peker’i tehdit eden ve “Hijyen” operasyonunda gözaltına alınan “Hanımağa” lakaplı suç örgütü lideri Güniz Akkuş, serbest bırakıldı. Çektiği video ile Sedat Peker’i tehdit eden Akkuş sosyal medyanın da gündemine oturdu. Elinde tesbih ve file çoraplarıyla poz veren Akkuş’un sosyal medya paylaşımları ise oldukça dikkat çekici.

Son dönemde sosyal medya hesabı üzerinden birbirlerini ölümle tehdit eden kişilere yönelik 7 ilde düzenlenen operasyonda aralarında “Hanımağa” olarak bilinen Güniz Akkuş’un da olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında Mersin’de gözaltına alınan Güniz A.’nın Ankara’da SEGBİS ile ifadesi alındı. Güniz A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Günlerdir Türkiye’nin gündemine oturan “Hanımağa” lakaplı Günniz Akkuş, Sedat Peker’e biberon, emzik bebek bezi göndermiş ardından “Bir gece ansızın emzikle gelebilirim” diyerek imalı paylaşımda bulunmuştu.

Çektiği bu video ile Sedat Peker’i açık açık tehdit eden Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu.

Sosyal medyada 125 bin takipçisi olan Güniz Akkuş’un verdiği pozlar ve yaptığı paylaşımlar ise ağızları açık bırakacak cinsten.

Elinde nargilesi ve tesbihiyle poz veren file çoraplı “Hanımağa” lakaplı Günniz Akkuş kimdir?

15 yaşına kadar ailesiyle Almanya’da yaşayan Güniz Akkuş, tatil için geldiği Antalya’da gördüğü motorlu polis ekipleri Yunuslar’a hayran kalıp, polis olmaya karar verdi. Almanya’daki arkadaş çevresinden hoşlanmayan ailesi, Türkiye’ye gelerek polis olmasına razı oldu.

Arkadaşları tarafından hızlı atak ve başına buyruk biri olarak tanımlanan Güniz Akkuş, takıştığı amirinin açtırdığı soruşturmanın ardından Kilis’e sürgün edildi. Daha sonra da aynı amirini tehdit ettiği için meslekten ihraç edildi.

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, görevden ihraç edildikten sonra İstanbul’a döndü. Suç dünyasını yakından tanıyan 28 yaşındaki Güniz Akkuş, burada 20 kişilik bir haraç çetesi kurdu.

İstanbul’un eğlence mekânlarında kendini Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli emniyet amiri olarak tanıtıp haraç isteyen “Hanım ağa” önce Etiler bölgesindeki küçük barları hedef seçti.

Zamanla sosyetenin takıldığı ünlü mekânları da haraca bağladığı iddia edildi. Güniz Akkuş son olarak ünlü eğlence merkezi Reina’yı hedef seçince yakalandı.

Instagram hesabından oldukça iddialı paylaşımlara imza atan Günniz Akkuş, son olarak koronavirüse karşı ilaç geliştirdiğini hatta “Bana korona bulaştırın, ilacı içince 1 günde iyileştiğimi göreceksiniz” sözleriyle takipçilerini bir hayli şaşırtmıştı.