#

Bursa

TİP Genel Başkanı Bursalılarla buluştu

Türkiye 14 Mayıs’ta sandığa gidecek. Cumhurbaşkanlık ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine kısa bir süre kaldı.

Siyasi partilerde çalışmalar sürerken, Türkiye genelinde seçim mesajları gelmeye devam ediyor. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş,  Bursalılarla bir araya gelerek vatandaşlara seslendi.

Erkan Baş:

“12 günlük bir süre kaldı. Buna uygun bir tutum alacağız, kalan zaman diliminde unutmamız gereken esas hedefimiz. Bu ucube sisteme son vereceğiz. Biz 3,5 yıl önce demiştik. Eğer bizler iktidara karşı ayağa kalkarsa mücadeleye başlarsa Tayyip Erdoğan’ın sonu geleceği kesindir. 13 gün sonra Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği yere göndereceğiz. Dünya tarihinde 21 yıl boyunca Türkiye tarikatları, cemiyetlerini arkasına alan halka karşı kullanarak sosyal medyada yazdığı tweet insanların tutuklayan bir iktidara karşı 21 yıldır teslim olmadık.

Bazen işçiler yalnız başına direndi, kadınlar direndi, aleviler, gençler direndi. Direnmeye devam ettiler. Bu iktidara karşı mücadelemizi zaferle taçlandıracağız. Halk düşmanlarının yönetmesine izin vermeyeceğiz. Tüm Bursa halkına sesleniyorum. 2 oy kullanacağız. 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na. Kendi çıkarlarımızı arka plana atacağız, sorumlu davranacağız. Biz TİP olarak güvence aldık. Halk adına doğru olan ne varsa bu doğrultuda atılacak adımlarda ne varsa kim yaparsa sonuna kadar destekleyeceğiz. Aynı zamanda biz gerektiğinde tek başımıza da kalsak halkın yanında olmakla ısrarcıyız. Yanlış olan bir adım olduğunda da kim olursa olsun karşı geleceğiz. Biz TİP olarak diğer partiler gibi değiliz, bizi bizden başka kurtaracak bir şey yoktur. Kendi alın terimizle yapacağız. Bu memlekette parası olanın değil haklı olanın sesi çıksın istiyoruz. Halka güvenirseniz haklı olan güçlü olabilir. 2. Yüzyıla hep birlikte adım atacağız.” Dedi.