#

Magazin

Sürekli baygınlık geçiren Dilan Polat hamile mi?

Eşi Engin Polat’la birlikte kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın hamile olduğu için sık sık bayıldığı iddia edildi. Cezaevinde Polat’ın görüşüne giden kendisi gibi fenomen olan arkadaşı Canan Toprak, “İlk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani ‘magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı’ gibi durumlar yok. Hamile de değil Dilan tekrar belirtiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kara para aklama iddiaları nedeniyle tutuklanan Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi. İddialara yanıt veren Polat’ın sosyal medya fenomeni arkadaşı Canan Toprak, “İlk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani ‘magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı’ gibi durumlar yok. Hamile de değil Dilan tekrar belirtiyorum.” dedi.

DİLAN POLAT’IN HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz haftalarda eşi Engin Polat’la birlikte kara para aklama iddiaları nedeniyle tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde sürekli tansiyon problemi yaşadığı, sık sık bayıldığı öne sürüldü. Polat’ın hamile olduğu için rahatsızlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ARKADAŞI CEZAEVİNE GİTTİ

Polat’ın kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan arkadaşı Canan Toprak cezaevinde görüşe gitti. Toprak, “hamilelik” iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Toprak şunları söyledi: “Bugün Dilan’la avukat arkadaşımız Gözde görüştü. Öncelikle şunu tekrar belirteyim; Gözde, Dilan’ın veya benim avukatım değil sadece arkadaşımız.

“DİLAN HAMİLE DEĞİL”

Dünden beri içim içime sığmıyordu, bir huzursuzluk vardı, giremesem bile yanına, oraya gidebilmek bile bana iyi geldi… Biz isimlerimiz yazılmadan giremediğimiz için de, arkadaşımızın avukat olması sebebiyle, yasal iznini kullanıp ziyaret edebildi. Beni sevenlere, soranlara sevgilerimi yolluyorum, dualarından eksik etmesinler beni, çocuklarımı çok özledim demiş. İlk günlere göre biraz daha iyi durumdaymış evet yani ‘magazinin günde 15 kez hastaneye yatırdığı’ gibi durumlar yok. Hamile de değil Dilan tekrar belirtiyorum.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın