Line Haber
CANLI İZLE PİYASA Radioline.fm
Bursa 31°C İstanbul 18°C Ankara 21°C İzmir 30°C 04/06/2026 14:05
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
Line Haber
No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle

Spor muhabirine yumruklu saldırı

— Gündem
A A
Spor muhabirine yumruklu saldırı
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşPaylaş

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar’ın basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından stat dışında istenmeyen bir olay yaşandı. Siyah-beyazlı yöneticilerle birlikte stattan çıkış yapan Başkan Hasan Arat’ın koruması Sezgin Gülnar’ın, Galatasaray’ı takip eden muhabirlerden Emre Kaplan’a yumruk attığı görüldü. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kaplan’ın burnuna darbe aldığı ve yanağında açılma olduğu bildirildi. Emre Kaplan’ın şikayetçi olması üzerine saldırı gerçekleştiren şahısla ilgili gözaltı işlemi yapılacağı öğrenildi.

Adli soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası spor muhabiri Emre Kaplan’a yapılan saldırıyı kınarken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası spor muhabiri Emre Kaplan, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın koruması Sezgin Gülnar tarafından fiziki saldırıya uğradı. Kaplan, yüzüne aldığı darbe sonrası ambulansla hastaneye kaldırılırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklama yayınladı. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini aktararak, “Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması sonrasında fiziki saldırıya uğrayan A Spor muhabiri Emre Kaplan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Spor, dostluk ve kardeşliktir. Sporun şiddetle gündeme gelmesi kabul edilemez. Şiddetin her türlüsünü kınıyor, bu gibi olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“Sporun olduğu yerde şiddetin adı geçmeyecek”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, derbi sonrası spor muhabiri Emre Kaplan’a yapılan saldırıyla ilgili, “Sporun olduğu yerde şiddetin adı geçmeyecek. Forma, arma, renk ayırt etmeksizin herkesi sağduyuya davet ediyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası spor muhabiri Emre Kaplan, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın koruması Sezgin Gülnar tarafından fiziki saldırıya uğradı. Kaplan, yüzüne aldığı darbe sonrası tedavi altına alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Bak, “A Spor muhabiri Emre Kaplan’a yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyorum. Sporun olduğu yerde şiddetin adı geçmeyecek! Forma, arma, renk ayırt etmeksizin herkesi sağduyuya davet ediyorum. Muhabir arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

TFF’den, Emre Kaplan’a geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), saldırıya uğrayan A Spor muhabiri Emre Kaplan için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF’nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Trendyol Süper Lig’de Galatasaray – Beşiktaş maçının ardından A Spor muhabiri Emre Kaplan’ın saldırıya uğradığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Hastanede tedavi altına alınan Emre Kaplan’a yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” denildi.

İbrahim Hatipoğlu: “Bu olayı yapanları, buna sebep olanları şiddetle kınıyorum”

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Beşiktaş derbisinden sonra A Spor muhabiri Emre Kaplan’a yapılan saldırıyı yapanları ve buna sebep olanları kınadığını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında RAMS Park’ta oynan Galatasaray – Beşiktaş derbisi sonrası Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar’ın basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından statta Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın koruması Sezgin Gülnar, A Spor muhabiri Emre Kaplan’a yumrukla saldırıda bulundu. Kaplan olayın ardından hastaneye kaldırıldı.

Galatasaraylı yöneticiler, Emre Kaplan’ı hastanede ziyaret etti. Daha sonra burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, “Öncelikle tüm basın mensubu kardeşlerimize ve Emre’ye geçmiş olsun diyorum. Hiç olmaması gereken şeyler oluyor maalesef. Bu kirli ellerin spordan bir an önce uzaklaştırılması gerekiyor. Hafta başından beri tansiyonu yükselten açıklamalarla, basın toplantısındaki söylemleriyle aslında ne kadar gerginlikten yana olduklarını göstermişlerdi. Çok üzücü bir durum. Sebebi anlaşılmayacak bir şekilde basın mensubuna fiili bir saldırıda bulunmak, yüzünde bir darbe ile dikiş atılacak bir seviyeye getirmek çok üzücü. Ben bu olayı yapanları, buna sebep olanları şiddetle kınıyorum. Tüm basın mensuplarına da geçmiş olsun diyorum. Olay bizim stadyumumuzda gerçekleştiği için kendimizi sorumlu hissediyoruz ama esas bu olayın takipçisi siz basın mensupları olmalısınız. Sadece spor basını değil tüm basın kamuoyu bu olayı şiddetle kınamalı ve takipçisi olmalı. Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşmemiz olmadı. Gönül isterdi ki onlardan birilerinin de burada samimiyetle geçmiş olsun dileklerini iletmelerini beklerdim” şeklinde konuştu.

“Şahsın kim olduğu çok net”

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin çok net olduğunu ifade eden Hatipoğlu, “Şahsın kim olduğu çok net. Bence emniyet gerekli işlemleri yapacaktır. Bir an önce bu saldırıyı yapan kişilerin yargının önüne çıkarılması ve gerekli cezayı alması hepimizi rahatlatacaktır” dedi.

“Sanki başka bir maçı izlemiş gibi anlattılar”

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar’ın maçtan sonra basın mensuplarına yaptıkları açıklamaların sorulması üzerine İbrahim Hatipoğlu, “Sanki başka bir maçı izlemiş gibi anlattılar. Galatasaray sahasında iyi bir oyun, güzel bir skorla 2-1 kazandı. Tebrik etmeleri gereken bir maçtan sonra böyle açıklamaları yadırgadığımızı belirtmek istiyorum. Hakem iki taraf için de kötüydü. Bizim de penaltımız verilmedi. Çok net bir penaltımız verilmedi. Bu maçı hakeme bağlamak da ne kadar doğru? O da onların takdirine kalmış. Böyle bir saldırıda bulunmak aslında buraya ne kadar gergin geldiklerini ve ne kadar hoşgörüden uzak olduklarını gösteriyordu. Tıpkı hafta başından beri Yunus’un paylaşımıyla başlayan açıklamalarında olduğu gibi” diye cevap verdi.

PaylaşTweetPaylaş

Yeni Haberler

Anayasa Mahkemesi’nden Tarihi Karar: Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Gündem

Anayasa Mahkemesi’nden Tarihi Karar: Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi

4 Haziran 2026
MSB’den Generalin Astsubayı Darbettiği İddiasına Soruşturma
Gündem

MSB’den Generalin Astsubayı Darbettiği İddiasına Soruşturma

4 Haziran 2026
TOKİ’den 64 İlde Dev Konut Kampanyası: 20 Bin Konut Satışa Çıkıyor
Gündem

TOKİ’den 64 İlde Dev Konut Kampanyası: 20 Bin Konut Satışa Çıkıyor

4 Haziran 2026
Özgür Özel’in Yol Haritasında “İYİ Parti” Formülü ve Baskın Seçim Planı
Gündem

Özgür Özel’in Yol Haritasında “İYİ Parti” Formülü ve Baskın Seçim Planı

4 Haziran 2026
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a “Yasa Dışı Bahse Teşvik”ten Hapis Cezası
Gündem

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’a “Yasa Dışı Bahse Teşvik”ten Hapis Cezası

4 Haziran 2026
Engin Polat’ın ifadesinde suç örgütü detayı
Gündem

Engin Polat’ın ifadesinde suç örgütü detayı

4 Haziran 2026
Muhittin Böcek hastaneye sevk edildi
Gündem

“Ferdi Zeyrek’e 950 bin euro teslim ettim”

4 Haziran 2026
YKS geç başvurular yarın başlıyor
Eğitim

e-YÖKDİL 2026/3 sınava giriş belgeleri erişime açıldı

4 Haziran 2026
Adres:
Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi No: 365
16250 Osmangazi / BURSA

Tel: (0224) 211 70 90
Fax: (0224) 211 18 09

Bilgi

  • Gizlilik Politikası
  • Kullanım Şartnamesi
  • Künye
  • Hukuk Ofisi

Bağlantılar

  • Line TV Canlı Yayın
  • Programlar
  • Piyasa
  • Gündem Haberleri

Kategoriler

  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Gündem
  • Bursa
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Bilim

© 2025 Organikİnsan

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Bursa
    • Büyükorhan
    • İnegöl
    • İznik
    • Gürsu
    • Gemlik
    • Harmancık
    • Karacabey
    • Kestel
    • Keles
    • Mustafakemalpaşa
    • Mudanya
    • Nilüfer
    • Osmangazi
    • Orhangazi
    • Orhaneli
    • Yenişehir
    • Yıldırım
  • Gündem
  • Bursaspor
  • Spor
    • Spor
    • Futbol
    • Basketbol
    • E – Spor
  • Dünya
  • Ekonomi
    • Kripto
    • Piyasa
  • Çevre
  • Siyaset
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
    • Kültür Sanat
    • Edebiyat
    • Mimari
    • Müzik
    • Sanat
    • Tarih
    • Sinema
    • Dizi
  • Magazin
  • Teknoloji
    • Teknoloji
  • Yaşam
    • Yaşam
    • Astroloji
    • Moda & Güzellik
    • Turizm & Seyahat
    • Sağlıklı Yaşam
    • Sağlık
  • Bilim

© 2025 Organikİnsan

CANLI İZLE RADYO DİNLE