#

Magazin

Sophie Turner, ayrılığın ardından ilk kez konuştu

‘Game of Thrones’un Sansa Stark’ı Sophie Turner ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas, dört yıllık evliliklerini bitirme kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık kararının üzerinden neredeyse bir sene geçmişken, Turner boşanma süreciyle ilgili sessizliğini bozdu.

Sophie Turner, ayrılığın ardından ilk kez konuştu

Ekim 2017’de nişanlanan, 2019’da Las Vegas’ta dünyaevine giren ve iki kız çocuk sahibi olan Sophie Turner-Joe Jonas çifti, geçtiğimiz sene evliliklerini sonlandırmaya karar vermişti.

Ortak bir açıklama yapan ikili, şu ifadeleri kullanmıştı:

Karşılıklı olarak ilişkimizi dostane şekilde bitirdik. Ayrılığın nedenine dair birçok dedikodu var. Bu ortak bir karar. Herkesin bizim ve çocuklarımızın mahremiyetine ilişkin isteklerimize saygı duymasını umuyoruz.

“SOPHIE PARTİLEMEYİ ÇOK SEVİYOR”

Boşanma haberinin kamuoyuna yansımasının ardından Jonas ile Turner’ın ilişkilerinin son altı ayında çok ciddi sorunlar yaşadığı öne sürülmüştü. Jonas’ın iki çocuğuna baktığı, Turner’ın ise çocuklarıyla ilgilenmediği belirtilmişti.

Çifte yakın bir kaynak ise “Sophie partilemeyi çok seviyor, Joe ise eşinin aksine evde kalmayı tercih ediyor. Çok farklı yaşamları var” demişti.

“HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERİYDİ”

Vogue dergisine röportaj veren Sophie Turner; boşanma süreciyle ilgili konuşarak, “Hayatımın en kötü günleriydi. Setteydim ve iki hafta daha sette kalmak için sözleşmiştim, bu yüzden oradan ayrılamadım. Çocuklarım Amerika’daydı, onlara ulaşamadım. Ve tüm bu haberler çıkmaya başladı” dedi.

“Canım acıdı çünkü bir anne olarak yaptığım her hareket için kendime gerçekten işkence ediyorum. Bir anne olarak kendimi suçluyor, utanıyordum” diyen güzel oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Kendime sürekli ‘Bunların hiçbiri doğru değil. Sen iyi bir annesin ve asla bir parti kızı olmadın’ demek zorunda kaldım. İnsanların dışarıda çekilen fotoğraflarımdan yola çıkarak bir şeyler uydurup ortaya koyması akılalmazdı. Şok ediciydi. Hâlâ şoktayım. Avukatımı arayıp ‘Bunu yapamam’ diyordum. Hiçbir zaman kendimi savunacak kadar güçlü değildim. Ancak avukatım bana uğruna savaştığım şeyin çocuklarım olduğunu hatırlattı.

“UZUN ZAMANDIR OLMADIĞIM KADAR MUTLUYUM”

Ergenlik yıllarında depresyon, anksiyete ve bulimia’dan mustarip olduğunu da itiraf eden Sophie, Joe Jonas’tan ayrılıp İngiltere’ye yerleştiğinden beri ilaca hiç ihtiyaç duymadığını da söyleyerek; “Uzun zamandır olmadığım kadar mutluyum. Yeniden başlıyorum, ne yapmaktan hoşlandığımı, kiminle birlikte olmaktan hoşlandığımı yeniden keşfediyorum” dedi.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Sophie Turner, Joe Jonas ile ayrıldıktan sonra 4. Cowdray Vikontu Michael Pearson’ın en büyük oğlu ve varisi ve Pearson medya imparatorluğunun varisi olan Peregrine Pearson ile aşk yaşamaya başlamıştı.