#

Gündem

Simav’da etüt öğrencilerine izcilik eğitimi

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezine etüt ve dini bilgileri öğrenme amacıyla haftanın 4 günü gelmeye devam eden öğrencilere izcilik eğitimi verildi.

Simav İlçe Müftülüğü Oduncuoğlu Camii Din Görevlisi İzcilik Lideri Cuma Ali Tosun tarafından verilen izcilik eğitimine yaklaşık 80 öğrenci katıldı. 7-11 yaş arası izcilik öbek eğitimi, Diyanet Gençlik Merkezinde projeksiyon sunumu ve sinevizyon gösterisi halinde gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada,” Diyanet İşleri Başkanlığımızın önemli hizmet alanlarından birini oluşturan gençlik çalışmalarında amaç, milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine karşı vazifelerini yerine getirmek için gayret sarf eden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin bedence sağlam ve ahlâkça dürüst bir şekilde yetişmelerine katkı sunmaktır. Diyanet İşleri Başkanlığımızın, izciliği sistemli bir şekilde ülke genelinde aktif hale getirmek için faaliyetler gerçekleştirmektedir. Manevi Danışmanımız Mustafa Esen, Personellerimiz Mehmet Kılıkoğlu, Kadriye Çakmak, Mürşide Güler, Nurifet Sağın’ın görev aldığı “7-11 yaş Etüt ve Dini Bilgiler Kursu” haftanın 4 günü Etüt ve Dini Bilgilerin yanı sıra çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle devam ediyor“ denildi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın