#

Bursa

“Sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız”

AK Parti Bursa Yenişehir Teşkilatları vatandaşlar ile bir araya gelerek sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmıyor.

Yenişehir’e bağlı kırsalda bulunan Yolören ve Çeltikçi mahalle ziyaretlerine eden AK Parti Bursa Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri, Milletvekili aday adayları Süleyman Çelik, Fikret Hatipoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri, “ Teşkilatlarımız ile birlikte ilçemize bağlı 71 mahallede halkımızı ziyaret ediyoruz. Öncelikle partimize gösterdikleri samimi ilgi ve ev sahipliklerinden dolayı halkımıza şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum.

Vatandaşlarımız her zaman partimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer alarak bizlere güven ve destek verdiler. Halkımız yaptığımız hizmetleri takdir ederken istek ve beklentilerini bizlere iletiyor. Belirli bölgelerde eksiklikleri kabul ediyoruz. Bunları AK Parti İl Başkanımız Davut Gürkan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve partimizin milletvekillerine anında ileterek sorunların çözümü için teşkilatlarımız ile çalışıyoruz.

Biz Ak parti teşkilatları olarak halkımızdan hiç kopmadık bundan sonrada onların bizlere duymuş olduğu güvene layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Köy Muhtarları Sadi Aktaş ve Hikmet Avşar, “Köylerimize gelen Ak parti eden AK Parti Bursa Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri, Milletvekili aday adayları Süleyman Çelik, Fikret Hatipoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Kendilerine istek ve beklentilerimiz ilettik” dediler.