#

Bursaspor

Sezer Sezgin’den önemli açıklamalar

Bursaspor İnfo Yatırım Başkanı Sezer Sezgin düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SEDAT YOĞURTCU / LINE TV

Uludağ Türk İçecek AŞ. ile olan birlikteliğin sona ermesiyle ilgili konuşan Sezgin, “Muhteşem bir 4 yıl geçirdik. Başarılar elde ettik. Destekleri devam ediyor. Levent Kızıl zaten eski Bursaspor başkanı. Güzel bir birliktelikti. Bırakmak istediklerini söylediler. Pazartesi konuştuk aynı gün içinde ayrıldık. Bu sezon 9 takım çok büyük bütçelerle kuruldu. Play-Off mücadelesi epey çekişmeli olacak. Bursaspor’un olduğu yerde asla pes etmek yok.” dedi.

Yeni sponsorlukları açıklayan Sezgin, “YB Holding tüm altyapı takımlarımızın isim sponsoru oldu, Beyçelik Gestamp ise şort sponsorumuz oldu. Buradan bu hikayeye, Türk sporuna Türk basketboluna ve Bursaspor’umuza destek olup bizlere inanan Sayın Yusuf Bakgör ve Beyçelik Gestamp ailesine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Herkes sezon başı Bursaspor Basketbol Takımı lige nasıl başlayacak? Transferleri nasıl yapacak diye düşünürken bir akşamüstü beni aradı ve“Yarın görüşelim” dedi. Bir araya geldiğimizde “Merak etme Başkan, hep beraber elbirliğiyle bu işin üstesinden geleceğiz.” dedi. İlk olarak Ankara’ya gitti. Orada yapmış olduğu temaslardan sonra beraber gittik. Hep söylüyorum Bursaspor siyaset üstüdür. Fakat şehirde camia takımları, şehri yönetenlerin ve bizleri temsil eden makam ve mevkilerin destekleriyle bu başarılar sağlanabilir. İlk olarak Gökhan Başkan ile beraber Bursa Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Alinur Aktaş’a gittik. Durumları aktardık, önce bizim çalışmamız ve bir değer üretmemiz gerektiğini, daha sonra şimdiye kadar olduğu gibi yine gereğini yapacağını bizlere belirtti. Akabinde Bursa milletvekilimiz, eski dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ile Bursa’da bir araya geldik. Çekirge’den başlayıp Eurocup finaline kadar uzanan hikayeyi bilmesine rağmen tekrar kendisine aktardık. Çok kısa sürede bizlerin yalnız bırakılmaması konusunda şehrimizin ve Türkiyemizin göz bebeği Sanayi kuruluşlarından ve işadamlarımızdan Bursaspor ve şehrimiz adına destek isteyeceğini aktardı.” ifadelerini kullandı.