#

Gündem

Seli görüntülerken babaannesinin cesediyle karşılaştı

Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremde şu ana kadar 25 kişi hayatını kaybetti, 804 kişi ise yaralandı. Yıkılan ve hasar gören 8 binada çalışmalar tamamlandı, 9 binada arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Bakan Kurum, bölgede toplam 484 artçı sarsıntının meydana geldiğini belirterek, “5 bin kurtarma görevlimiz sahada. Şu ana kadar 100 kişi enkazdan kurtarıldı” dedi.

BABAANNESİNİN CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Depremin merkez üssü Seferihisar’da meydana gelen tsunami sonrası seli görüntülerken bir kişi babaannesinin cesediyle karşılaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Deprem sonrası meydana gelen seli görüntülerken babaannesinin cesediyle karşılaştı. Ege Denizi’nde merkez üssü #İzmir’in #Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde şu ana kadar 25 kişi hayatını kaybetti, 804 kişi ise yaralandı. Yıkılan ve hasar gören 8 binada çalışmalar tamamlandı, 9 binada arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Bakan Kurum, bölgede toplam 484 artçı sarsıntının meydana geldiğini belirterek, “5 bin kurtarma görevlimiz sahada. Şu ana kadar 100 kişi enkazdan kurtarıldı” dedi. BABAANNESİNİN CESEDİYLE KARŞILAŞTI Depremin merkez üssü Seferihisar’da meydana gelen tsunami sonrası seli görüntülerken bir kişi babaannesinin cesediyle karşılaştı.

Line Haber – Line TV (@linehaber.com.tr)’in paylaştığı bir gönderi ()