#

Haber

Selçuk Türkoğlu’ndan Davut Gürkan’a yanıt geldi

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın İYİ Parti’nin protestosuna dair yaptığı paylaşıma İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu’ndan yanıt geldi.

İşte İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu’nun Davut Gürkan’a verdiği O yanıt 

“AK Parti İl Başkanı Sn. Davut Gürkan!

Gördüm ki insafsız zamlarınızı protesto eden bizlere, “Yazıklar olsun” diyerek atıp tutmuşsun! Asıl sana yazıklar olsun!

Polisimize saldırdılar ne demek!

İYİ Partililer devletine ve devletin emniyet güçlerine, askerine, polisine her zaman saygılıdır; bunu test etmek de sana düşmez.

Devletimizin fedakar polisini vatandaşımızla karşı karşıya getirmeye de bir daha cüret edeyim demeyin!

O cefakar insanlar sadece iktidarın değil; devletin polisidir ve hepimizin güvenliğinden sorumludur. İstihbarat kaynaklarını da gözden geçir bir zahmet!

Kimsenin AK Parti İl binasına girme gibi bir niyeti olmadı! Kapınıza hepi topu bir tane içi boş bir benzin bidonu bıraktık, hepsi o kadar.

Hiç bir İYİ Partili de; binanıza girerek kirli saltanatınızla temas etmek istemez, bilmiş ol! Ve sen asıl bir gecede, litresini 35.90 TL yaptığınız benzinden ve bir biri ardına iğneden ipliğe bindirdiğiniz zam bombardımanından, dövizdeki depremden bu milleti nasıl koruyacaksın iktidar partisi olarak ondan haber ver.

Bu arada terör örgütüyle kol kola girmenin en çok size yakıştığını bu millet uygulamalı olarak gördü. Hem de birbirinizi kırmızı halılar üzerinde sarıp sarmaladığınızı gördü bu millet! Protesto demokratik bir haktır ve bak sana bir demokrasi dersi vereyim.

Hemen yarın gelip İYİ Parti’nin kapısına siyah çelenk bırakabilirsin. Emniyet güçlerini çağırmana veya bizim çağırmamıza hiç gerek yok. Söz; güvenliğini bizzat ben sağlayacağım.

Üstelik buna da gerek kalmayacak, İYİ Partililerin tamamı, senin demokratik protesto hakkına saygı duyacak denli sağduyuludur. İnsafsız zamlarınızı protesto ettiğimiz için ‘yazıklar olsun’ demişsin, ‘şov’ demişsin, ‘sahne sanatı’ falan demişsin. Bütün bu söylediğin sahneler, şovlar, movlar ‘itibardan tasarruf yapılmaz’ diyerek ‘şatafatlı saltanat’ sürmeyi pek seven AK Parti’ye yakıştığını en iyi sen bilirsin!”