#

Bursa

Sadi Aktaş’tan Ercan Özel’e yanıt

Aktaştan Özel’ e cevap ‘ Bu İşler fotoğraf çektirmekle olmaz’ Bursa Ziraat odaları ve Yenişehir Ziraat odası Başkanı ve Yolören köyü muhtarı Sadi Aktaş’tan İyi parti Yenişehir ilçe başkanı Ercan Özel’e sert cevap.

Geçtiğimiz günlerde İyi parti Yenişehir ilçe başkanı Ercan Özel’in kamuoyuna duyurduğu ‘YOLÖREN’DE Kİ SORUNU DA İYİ PARTİ ÇÖZDÜ’ açıklamasına Sadi Aktaş’tan cevap geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Ziraat odaları ve Yenişehir Ziraat odası Başkanı Sadi Aktaş, “ Geçtiğimiz günlerde İyi parti Yenişehir ilçe başkanı Ercan Özel’in kamuoyuna duyurduğu ‘YOLÖREN’DE Kİ SORUNU DA İYİ PARTİ ÇÖZDÜ’ tamamen asılsızdır. Yolören köyümüzdeki asfaltlardaki eksiklikler ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Rüştü Şanlıyı aradım. İşin planlaması yapıldı. Ekipler geldi. Ve köyümüzdeki sorun çözülmüş oldu. Konumu ne olursa olsun. Hiç kimsenin insanları yalan yanlış bilgilendirmeye hakkı yoktur. Başkan Özel kimi aramış hangi sorunu çözmüş? Onun aramasıyla mı sorun çözülmüş. Ben daha Ercan Özel köye gelip resim çektirmeden önce görüşmemi yapmıştım. Kendisinin gündemde kalmak için yapmış olduğu bu açıklamayı kınıyorum. Aynı olayı TMO konusunda da yaptı. Fotoğraf çektirmekle bu işler oluyorsa hepimiz çektirelim” diye konuştu.

Aktaş, “ Ben Yolören köyü muhtarıyım köyümün adının bu şekilde anılmasına müsaade etmem. Bu ilçedeki bütün muhtarlarımız sorunları yetkili makamlara iletiyor. Ben sorunun çözülmesinde emeği geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Sırf açıklama olsun diye yapılan bu olaylar kişileri zan altında bırakıyor” dedi.