#

Bursa

Sadi Aktaş’a Vekil desteği

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Belediye başkan adayı Sadi Aktaş’a çalışmalarında destek vermek amacıyla Yenişehir’e gelen Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, yoğun bir gün yaşadı.

Güne İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Meclis Üyesi Adayları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte BAVEF Fabrikasında çalışan işçilerle bir araya gelerek başlayan CHP’nin ikinci durağı Yenkar Torunlar ve daha sonra Büyükkardeşler Petrol firmaları ziyaretleri ile sürdü.

Daha sonra ilçede yeni açılan Mutlucan Yüksel’e ait tarım firmasının açılışına katılan Sadi Aktaş, Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu ve partililer, Köfteci Yusuf Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret ederek burada personelle öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Ardından parti lokalinde Line TV’de canlı yayında gazeteci Harun Sak’ın sorularını yanıtlayan Sadi Aktaş ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu sırasıyla Yenişehir Minibüsçüler ve Servisçiler Kooperatiflerini, kapalı Pazar yerini ve son olarak da Karasıl mahallesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Sadi Aktaş, kendilerine destek vermeye gelen Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’na ve partililere teşekkür ederek, ‘Bizlerini bağırlarına basan Karasıl mahallemizin sakinlerinin coşku ve heyecanları görülmeye değerdi.İlçemizdeki yeni dönemle ilgili projelerimizi anlattık, beklenti ve önerileri dinledik.

Başta Muhtarımız Cengiz Şen olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Söz veriyorum; ilçemizi ortak akılla, katılımcı bir anlayışla yönetmeye geliyoruz’ dedi.