#

Bursa

Sadi Aktaş: “Yenişehir kazansın”

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş, adaylığının netleşmesi ile birlikte seçim çalışmalarına hız verdi.

Yaptığı tüm çalışma ve ziyaretlerinde seçimin centilmence geçmesi için çağrılar yapan Sadi Aktaş, ‘Ben değil biz anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü ben bu zamana kadar görev aldığım tüm kurum ve STK’larda istişareye önem veren, ekibin önemini bilen bir insan oldum. CHP’den de adaylık teklifi geldiğinde bir tek talepte bulunduk. Parti içinde birlik beraberlik olursa bu teklifi kabul ederim dedim. Gerçekten de CHP’de son yıllarda olmayan birlik beraberlik sağlandı. CHP’ye eski yıllarda hizmet eden, belediye meclis üyeliği yapan bütün arkadaşlar şu an partiye geliyorlar seçim çalışmalarına katılıyorlar. Bu birliktelik bizlere büyük moral oldu ve şu an seçimin en şanslı partisi biziz’ dedi.

Bu zamana kadar yedi gün yirmi dört saat telefonunu hiç kapatmadığını da dile getiren Sadi Aktaş, ‘bu zamana kadar hiçbir zaman bu benim işim değil demedim. Benden talep edilen her türlü sıkıntı ve sorun için çareler aramaya çalıştım. Bu günden sonrada ayrı anlayış ile çalışmalarıma devam ediyorum. Gecenin ikisinde ya da üçünde sorunu olan bir vatandaş beni arar ve asla ilgilenmemezlik yapmam’ diye konuştu.

Seçime katılan bütün adayların hizmet için aday olduğunu belirten Sadi Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Diğer bütün aday arkadaşlarımız bu ilçeye hizmet etmek için aday oldu. Yarın seçimler bittiğinde yine bu ilçede yaşayacağız. Benim hakkımda birisi ailemi çocuklarımı rahatsız edecek bir şey söylediğinde ben nasıl üzüleceksem, bende aynı şekilde diğer aday arkadaşlarımı üzecek bir şey yapmam öyle bir söylem içinde olmam. Bu bana yakışmaz. Diğer aday arkadaşlara da önerim, karşı tarafı kıracak bilinçsiz sözlerle huzuru bozmasınlar. Güzel bir seçim dönemi geçirmeyi temenni ediyorum. Yenişehir bizimdir, halkın çoğunluğunun oyuyla seçimi kazanacak arkadaşımız seçimden sonrada bu ilçede yaşayacak, bir birimizin yüzüne bakacağız. Bu ilçeye bu zamana kadar hizmet eden kim varsa Allah onlardan razı olsun. Bizim de amacımız bu ilçeye hizmet edip bizden sonra gelecek olan nesillere güzel bir ilçe bırakmaktır. Aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum’