#

Magazin

Rock müziğin efsanesinden iddialara yanıt

Rock müziğin efsanevi ismi Mick Jagger’ın 2014’ten bu yana birlikte olduğu, sekizinci çocuğunun annesi Melanie Hamrick ile nişanlandığı öne sürüldü. Ünlü isimden iddialara yanıt geldi.

Önceki ilişkilerinden yedi çocuğu olan ve 2014’ten bu yana birlikte olduğu Melanie Hamrick’ten sekizinci çocuğu olan un efsanevi solisti Mick Jagger’ın evlilik yolunda ilk adımı attığı ileri sürülmüştü.

Hamrick’in nişan parmağında yüzükle görüntü vermesinin ardından çiftin ilişkilerini bir adım ileri götürdükleri söylenmişti.

Bir kaynaktan alınan bilgilere göre, yakın zamanda New York’a yaptığı bir gezi sırasında Hamrick’in “Amerikan Bale Tiyatrosu’nda olduğunu ve arkadaşlarına Mick ile nişanlandığını söylediğini” öne sürmüştü.

The Mirror gazetesinde de kaynakların, “Yüzüğünün nişan yüzüğü olduğu çok net. Onlar nişanlandı. Ailesi de nişanlanmalarından dolayı heyecanlı” ifadeleri yer almıştı.

Jagger’ın temsilcisi, The Independent’a yaptığı açıklamada söylentileri eksik bilgiye dayalı dedikodu diye yalanlayarak, çiftin nişanlandığının doğru olmadığını ekledi.

Öte yandan haziran ayında People dergisine konuşan Melanie Hamrick, kendini hiç evlenirken görüp görmediği sorulduğunda, “Bilmiyorum. Ben anı yaşayan bir insanım, yani kim bilir” yanıtını vermişti.