#

Dünya

Robert Pattinson baba oldu

Türkiye’de ilki 12 Haziran 2009’da vizyona giren Alacakaranlık film serisinin Edward’ı Robert Pattinson büyük bir mutluluk yaşadı. Uzun yıllardır İngiliz aktris, şarkıcı ve model Suki Waterhouse ile birlikte olan Robert Pattison’ın baba olduğu ortaya çıktı.

Stephenie Meyer’in 2005’te yazdığı aynı adlı romanından uyarlanan 2008 yapımı Amerikan filmi Alacakaranlık (Twilight) film serisinde canlandırdığı Edward Cullen karakteriyle şöhreti yakalayan Robert Pattinson baba olmanın heyecanını yaşadı. Kendisinden beş yaş küçük olan Suki Waterhouse ile uzun zamandır birliktelik yaşayan ünlü oyuncu ilk çocuğunu kucağına aldı.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLAMADILAR

Suki Waterhouse, bebek beklediğini Meksika konseri sırasında duyurmuştu. Sahneye ışıltılı bir elbiseyle çıkan ünlü ismin büyüyen karnı dikkat çekmişti. Aşklarını gözlerden uzakta şayan ünlü çiftin ilk çocukları dünyaya geldi. İkilinin yeni doğan bebeklerinin cinsiyeti ve verdikleri isim merak edilirken, konu ile ilgili ise henüz bir açıklama yapmadılar.

SESSİZ SEDASIZ NİŞANLANDILAR

Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan Robert Pattinson ve Suki Waterhouse çiftinin geçtiğimiz Ocak ayında nişanlandığı iddia edilmişti. İkiliye yakın bir kaynak ise evlenmek istediklerini açıklamıştı. Waterhouse’ın parmağındaki tektaş yüzün ise nişan iddialarını doğrulamıştı.

Waterhouse, daha önce kendisinden 17 yaş büyük olan oyuncu Bradley Cooper ile Mart 2013’ten Mart 2015’e kadar iki yıl boyunca aşk yaşamıştı.