#

Spor

Rade Krunic’in bonservisi için ne kadar ödenecek?

Fenerbahçe’de Milan’dan kiralanan ve şu ana kadar gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Rade Krunic’in sözleşmesinin detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de tartışılan isim Rade Krunic “Sezon başında gelseydi. İsmail Yüksek’e de forma verilmesiydi ne olurdu?” sorusu soruluyor. Bir başka soru ise Fred’in dönmesinden sonra, Krunic’in mi, İsmail Yüksek’in mi kulübeye gideceği.

Bu sorular cevap beklerken, Boşnak oyuncunun sözleşmesinde yer alan “satın alma” maddesinin “Kesin satın alma opsiyonu” olmadığı ortaya çıktı. Fenerbahçeliler heyecanlandı.

3.5 milyon euro’luk bir bedel yok. 2.85 milyon euro ödenecek

Krunic’in sözleşmesi eğer Fenerbahçe, Avrupa Kupaları’ndan herhangi birisine katılamazsa hayata geçmeyecek. Ayrıca Krunic’in sözleşmesinde İtalyanların iddia ettiği gibi 3.5 milyon euro’luk bir bedel yok. 2.85 milyon euro ödenecek.

İşte Rade Krunic için KAP’a yapılan açıklama

Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın