#

Magazin

Pique ve Shakira hakkında bomba iddia

Barcelona’nın eski yıldızı Gerard Pique ile 2010 Dünya Kupası’ndan bu yana devam eden aşklarına ihanet yüzünden nokta koyan Shakira, her defasında mağdur tarafın kendisi olduğunu iddia ederek basın mensuplarına demeç veriyor. Fakat şimdi ise İspanya medyası ünlü çift hakkında bomba bir iddia ortaya sürdü.

Son dönemde eski İspanyol futbolcu Gerard Pique ile ayrılığıyla gündemde olan şarkıcı Shakira, Barselona’dan taşınıp çocuklarıyla birlikte Amerika’ya yerleşti.

Ayrılığın ardından Shakira’nın bu dönemde ismi birkaç kişiyle anıldı. En önemli iddia ise Shakira’nın Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile yakınlaşması olmuştu.

Bu duruma dair, Shakira’yla uzun yıllar boyunca dostluğu olan gazeteci Jordi Martin, ‘Amor y Fuego’ TV programında sanatçı ve Formula 1 sürücüsü arasındaki romantik ilişkiye dair detaylardan bahsetmişti. Martin, çiftin ilişkiyi yavaş ilerletme kararı aldığını ve bu durumdan sadece yakın çevrelerinin haberdar olduğunu belirtmişti.

Son olarak ise Shakira verdiği son röportajında ihanet haberini nasıl öğrendiği gazetecilerle paylaştı. 46 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı. “Babam düşerek ağır bir şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Her şey bir anda oldu. Yuvam dağılıyordu ve basın aracılığıyla babam yoğun bakımdayken ihanete uğradığımı öğreniyordum.

Yaşadığı zorlukları atlatamayacağını düşündüğünü söyleyen ünlü isim, “Hayatımda en çok sevdiğim adam ve en iyi arkadaşım olan adam; yani babam, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terk ediyordu. Ne onunla konuşabiliyordum ne de olup bitenlerle ilgili tavsiye alabiliyordum” şeklinde konuşarak kendisini ifade etmişti.

Şimdi ise İspanya basınında bomba bir iddia yer aldı. İspanyol yayıncı Jose Antonio Aviles’e göre eski çift, ayrılana kadar karşılıklı olarak kabul edilebilir olan üç yıllık açık bir ilişkiye sahipti.

El Nacional de Catalunya’ya göre Aviles, “sen istediğini yap, ben de istediğimi yaparım, ancak medya karşısında biz hala bir çiftiz” şeklinde bir anlayışa sahip olduklarını iddia etti.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın