#

İzmir

Pınar Karşıyaka seriyi uzatmak istiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin ilk iki maçını deplasmanda Anadolu Efes’e kaybeden Pınar Karşıyaka, yarın İzmir’de oynanacak müsabakayı kazanıp seriyi dördüncü maça taşımak istiyor.

Basketbol Süper Ligi’nin play-off final serisinin ilk iki maçında Anadolu Efes’e konuk olan Pınar Karşıyaka, rakibine ilk iki maçta da boyun eğdi ve seride 2-0 geriye düştü. Yeşil-kırmızılılar saha avantajını ele geçiremediği eşleşmede seriyi dördüncü maça taşımak için yarın İzmir’de oynanacak karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kaf-Kaf, kazanamadığı taktirde ise Anadolu Efes seriyi 3-0’a getirerek İzmir’de şampiyonluğunu ilan edecek. Pınar Karşıyaka’nın galip gelmesi durumunda ise seri İzmir’de oynanacak dördüncü maça uzayacak.

Ufuk Sarıca yine diskalifiye oldu
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, dün oynanan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi final serisinin ikinci maçında oyundan atıldı. Sarıca, dördüncü periyotun bitimine 4 dakika 40 saniye kala bir pozisyondan dolayı hakeme yoğun bir itiraz gerçekleştirince ikinci teknik faulden dolayı diskalifiye oldu. 51 yaşındaki başantrenör, normal sezonda Anadolu Efes’le oynanan İzmir’deki müsabakada yine diskalifiye olmuştu.